TimeWise® Miracle Set 3D™ Defends, Delays & Delivers

Sarja saa ihon näyttämään nuorekkaalta pidempään. Innovatiivinen tuotesarja on ihonhoidon uusin läpimurto. Saatavilla ainoastaan Mary Kayn Itsenäiseltä Ihonhoitokonsultilta!

A 3-Dimensional Skin Care Solution

Ikääntymisten näkyvien merkkien torjuminen on ihonhoidossa yhtä tärkeää kuin niiden korjaaminenkin. Innovatiivinen TimeWise® Miracle Set 3D™ -sarja sisältää ainutlaatuista Age Minimize 3D™ Complexia. Sarjan mullistava kolmiulotteinen lähestymistapa suojaa (defends) ihoa, viivästyttää (delays) ikääntymisen merkkejä ja antaa tuloksia (delivers) saaden ihon näyttämään nuorekkaalta pidempään.

Defends

Kolmivaikutteiset antioksidantit suojaavat ihoa vapailta radikaaleilta.

Delays

Age Minimize 3D™ Complex ja UVA- ja UVB-suoja viivästyttävät ikääntymisen näkyviä merkkejä.

Delivers

Parantaa selkeästi ihon ulkonäköä ja saa ihon näyttämään nuorekkaammalta.*

*Puolueeton kliininen tutkimus, jossa 62 naista käytti TimeWise® Miracle Set 3D™ -tuotteita kaksi kertaa päivässä 12 viikon ajan.

Powerhouse Ingredients, Powerful Results

Kaikki TimeWise® Miracle Set 3D™ -tuotteet sisältävät ainutlaatuista Age Minimize 3D™ Complexia, jonka kolme tehokasta ainesosaa palauttavat ihon nuorekasta säteilyä.

  Kapseloitu resveratroli
 • Sisältää kolmivaikutteisia antioksidantteja, tasoittaa ihonsävyä ja tukee ihon kollageenia.
 • B3-vitamiini
 • Tehokas antioksidantti, joka myös kirkastaa ihoa.
 • Ikääntymisen merkkejä ehkäisevä peptidi
 • Tukee ihon kollageenia ja elastiinia, jotka edistävät ihon kimmoisuutta ja nuorekasta ulkonäköä.

Miracles Can Happen

Tulokset puhuvat toki puolestaan, mutta lue myös, mitä TimeWise® Miracle Set 3D™ -tuotteita testanneet naiset sanovat, ja katso, miten tuotteiden teho näkyy vain 12 viikossa.*
*Puolueeton kliininen tutkimus, jossa 62 naista käytti TimeWise® Miracle Set 3D™ -tuotteita kaksi kertaa päivässä 12 viikon ajan.

”Sarjaa oli helppo käyttää ja tulokset erottuivat jo muutaman käyttökerran jälkeen.”

– Andrea R., Brandon, Florida

”Rakastan kaikkia neljää tuotetta. Ne ovat tehneet ihostani todella pehmeän, ja ihoni näyttää nuorekkaammalta. Tuotteet heleyttävät ihoa, joten hienot juonteet ja rypyt eivät erotu samalla lailla kuin ennen. Tuotteet toimivat paremmin kuin aikaisemmin käyttämäni tuotteet.”

– Christy M., Milwaukee, Wisconsin

”Setti saa ihon näyttämään nuorekkaammalta ja ihon tuntumaan todella pehmeältä.”

– Sylwia C., Milwaukee, Wisconsin

Choose Your Set

TimeWise® Miracle Set 3D:stä™ on saatavana kaksi tuotekoostumusta: normaalille ja kuivalle iholle sekä rasvoittuvalle ja sekaiholle.

Mary Kay (sydän) tiedettä

Ihosi tarpeet muuttuvat ajan myötä. Juuri sen vuoksi emme koskaan tee kompromisseja tuotteidemme laadun ja turvallisuuden suhteen. Teemme tieteellisiä kokeita ja uusintakokeita voidaksemme varmistaa, että tuotteemme ja niiden taustalla oleva tiede pitävät sen, minkä lupaavat näkyvien ikääntymisen merkkien torjumiseksi. Tämä koskee UV-säteilyä, ilmansaasteita, stressiä, elintapoja ja sinistä valoa.

Joka kerta kun käytät puhelinta tai tietokonetta, sininen valo voi aktivoida vapaita radikaaleja ja aiheuttaa ihon ennenaikaista ikääntymistä. Mary Kayn tutkimus- ja kehitysosaston suorittamien kokeiden mukaan TimeWise® Age Minimize 3D Complex vähentää sinisen valon haitallisia vaikutuksia ihoon.

Koska haluamme aina kulkea tutkimus- ja kehitystyön eturintamassa, olemme myös tehneet yhteistyötä Dr. Liang Liun ja Columbian yliopiston kanssa. Toteutimme yhdessä tutkimuksen, jossa selvitimme, miten TimeWise® Age Minimize 3D Complex auttaa vähentämään ilmansaasteiden negatiivisia vaikutuksia ihoon. Tulokset esiteltiin International Investigative Dermatology Symposiumissa toukokuussa 2018.

Saman vuoden joulukuussa Mary Kay aloitti uuden tutkimuksen yhdessä maailmankuulun ympäristötutkijan Dr. Max Costan kanssa, joka toimii New Yorkin yliopistossa. Dr. Costa tutkii saasteiden vaikutuksia esimerkiksi ihoon kaupunkien ulkopuolisilla alueilla.

Haluatko osallistua ihonhoitotilaisuuteen?

Haluatko viettää mukavan hetken ja

 • testata tuotteita
 • viettää aikaa ystävien kanssa
 • oppia hoitamaan ihoasi?

Haluan tietää lisää!

Ihonhoitotilaisuuden varaaminen on helppoa

 • Ota yhteyttä Itsenäiseen Ihonhoitokonsulttiin
 • Varaa päivä
 • Kutsu ystävät

Etsi ihonhoitokonsultti