TimeWise® Microdermabrasion Plus Set

TimeWise® Microdermabrasion Plus Set

70g + 29 ml

TimeWise® Microdermabrasion Plus Set kohentaa ihon ulkonäköä välittömästi kahdessa vaiheessa. Microdermabrasion Refine poistaa kuolleita ihosoluja ja valmistelee ihon vaihetta 2 eli Pore Minimizeria varten. Tämä seerumi vähentää ihohuokosten näkyvyyttä. Setti vaikuttaa merkittävästi ihon laatuun ja tekee ihosta kuulaan. Jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen hienojen juonteiden ja ihohuokosten näkyvyys on selvästi vähentynyt. Sopii kaikille ihotyypeille ja ihonsävyille

• Vähentää ihohuokosten näkyvyyttä
• Upea iho, joka kestää lähempääkin tarkastelua
• Rauhoittaa ihoa
• Vähentää hienojen juonteiden näkyvyyttä

Lue lisää TimeWise® Microdermabrasion Plus Setistä.

92,60 €

Haluatko ostaa tämän tuotteen? Ota yhteyttä Itsenäiseen Ihonhoitokonsulttiin!

Lisää tuotetietoa

Ihosi muutos alkaa Microdermabrasion Refinesta. Se on mieto kuoriva tuote, joka torjuu hienojen juonteiden muodostumista ja kohentaa ihon ulkonäköä välittömästi poistamalla kuolleita ihosoluja ja epäpuhtauksia ihohuokosista. Ihohuokosten tukkeutuminen voi aiheuttaa huokosten laajentumista, mikä saa huokoset näyttämään isommilta. Epäpuhtauksien poistaminen ihohuokosista on ensimmäinen askel kohti kauniimpaa ihoa. Ihotautilääkärien käyttämiä ainesosia sisältävä Microdermabrasion Refine vaikuttaa ihoon suotuisasti monella tavalla ja tekee ihosta pehmeän. Käytä tuotetta 2–3 kertaa viikossa ja saat upean heleän ihon.

Ihohuokosten näkyvyys vaikuttaa siihen, kuinka sileältä iho näyttää, joten Pore Minimizer syväpuhdistaa ja supistaa ihohuokosia. Epäpuhtauksista ja kuolleista ihosoluista Microdermabrasion Refinella puhdistetut ihohuokoset ovat täydellinen pohja Pore Minimizerille, joka vaikuttaa ihohuokosten ulkonäköön välittömästi. Se vähentää ihohuokosten näkyvyyttä, lievittää ihon punoitusta ja rauhoittaa herkkää ihoa. Säännöllisellä käytöllä tulokset paranevat entisestään ajan myötä. Voit käyttää tuotetta aamuin illoin, kun haluat vähentää ihohuokosten näkyvyyttä ja saada näkyvästi pehmeämmän ja sileämmän ihon.


Käyttö

• Levitä pieni määrä TimeWise® Microdermabrasion Refinea kostealle iholle. Hiero sormenpäillä hellävaraisesti ihoon 1–2 minuutin ajan. Huuhtele huolellisesti lämpimällä vedellä ja kuivaa. Käytä settiä 2–3 kertaa viikossa. Jätä käyttökertojen väliin vähintään 2 päivää. Käytä harvemmin herkällä iholla.
• Levitä Microdermabrasion Pore Minimizeria. Tätä seerumia voi käyttää päivittäin.