TimeWise Body™ Smooth-Action® Cellulite Gel Cream

TimeWise Body™ Smooth-Action® Cellulite Gel Cream

Vähennä selluliitin erottuvuutta vain kolmessa viikossa! Ota avuksesi tehokas selluliittivoide, joka keskittää vaikutuksensa selluliitille helposti altistuville alueille ja saa ihon näyttämään kiinteämmältä, pehmeämmältä ja sileämmältä.

• Vähentää selluliitin erottuvuutta
• Silottaa ja kiinteyttää ihoa
• Helppo käyttää
• Imeytyy nopeasti
• Sisältää kasvi- ja meriuutteita

Haluatko ostaa tämän tuotteen? Ota yhteyttä Itsenäiseen Ihonhoitokonsulttiin!

Lisää tuotetietoa

Selluliittia voi tulla jokaiselle riippumatta siitä, kuinka hyvässä kunnossa olemme. Tutkimusten mukaan lähes jokaisella naisella on selluliittia jossakin määrin. Onko sinullakin? Nyt voit ryhtyä vastaiskuun!

TimeWise Body™ Smooth-Action® Cellulite Gel Cream on erityisesti selluliitin torjuntaan suunniteltu geelivoide, joka vähentää selkeästi selluliitin erottumista ja silottaa ja kiinteyttää ihoa. Tehokas koostumus sisältää esimerkiksi arganöljyä ja monia kasvi- ja meriuutteita, jotka tukevat ihon kimmoisuutta.

TimeWise Body™ Smooth-Action®Gel Creamin käyttäminen ei vaadi erityisiä hierontatekniikoita. Levitä geelivoide ihovoiteen tavoin ja hiero, kunnes tuote on imeytynyt. Tuloksia alkaa näkyä jo kolmen viikon jälkeen, ja yhdeksän viikon kuluttua tulokset erottuvat selkeästi!


Käyttö

Hiero runsaasti TimeWise® Body™ Smooth-Action® Cellulite Gel Creamia aamulla ja illalla alueille, joilla on selluliittia tai jotka ovat alttiita selluliitille. Hiero, kunnes tuote on imeytynyt.


" "