TimeWise® Age Minimize 3D® Eye Cream

TimeWise® Age Minimize 3D® Eye Cream

14 g

Silmänympärysvoide, joka heleyttää silmänympärysaluetta ja torjuu monia ikääntymisen merkkejä, kuten tummia silmänalusia, turvotusta sekä hienoja juonteita ja ryppyjä. Se parantaa silmänympärysihon yleistä ulkonäköä ja saa sen näyttämään nuorekkaalta ja levänneeltä. Samalla iho tuntuu tehokkaasti kosteutetulta.

• Heleyttää silmänympärysihoa
• Imeytyy nopeasti, joten meikin levittämistä ei tarvitse odottaa
• Kosteuttaa ihoa 24 tuntia kaksi kertaa päivässä käytettynä
• Sisältää ainutlaatuista Age Minimize 3D™ Complexia

54,91 €

Haluatko ostaa tämän tuotteen? Ota yhteyttä Itsenäiseen Ihonhoitokonsulttiin!

Lisää tuotetietoa

Nopeasti imeytyvä voide kosteuttaa ja heleyttää silmänympärysihoa ja saa ihon näyttämään kiinteämmältä. Silmänympärysvoide torjuu ikääntymisen ja väsymyksen näkyviä merkkejä, kuten tummia silmänalusia ja turvotusta sekä hienoja juonteita ja ryppyjä. Voide imeytyy nopeasti, joten meikin levittämistä ei tarvitse odottaa.

Tuote on osa neljän tuotteen TimeWise® Miracle Set 3D™ -settiä. Yhdessä käytettynä tuotteet maksimoivat toistensa vaikutukset ja auttavat ehkäisemään tekijöitä, jotka ikäännyttävät ihoa ennenaikaisesti. Setti suojaa (defends) ihoa, viivästyttää (delays) ikääntymisen merkkejä ja antaa tuloksia (delivers). Se sisältää ainutlaatuista Age Minimize 3D™ Complexia, joka auttaa ihoa näyttämään nuorekkaalta pidempään. Käyttämällä TimeWise® Age Minimize 3D™ Eye Creamia yhdessä setin muiden tuotteiden kanssa autat ihoa torjumaan ikääntymisen näkyviä merkkejä.

Age Minimize 3D™ Complex sisältää kolmea ainesosaa, jotka auttavat vähentämään ikääntymisen näkyviä merkkejä.
Kapseloitu resveratroli: Sisältää kolmivaikutteisia antioksidantteja, tasoittaa ihonsävyä* ja tukee ihon kollageenia.*
B3-vitamiini: Tehokas antioksidantti, joka heleyttää ihoa ja tasoittaa ihonsävyä.
Ikääntymisen merkkejä ehkäisevä peptidi: Tukee ihon kollageenia ja elastiinia*, jotka edistävät ihon kimmoisuutta ja nuorekasta ulkonäköä.
Tuote sisältää myös leväuutetta, joka on hyväksi silmänympäryksen herkälle iholle, jossa ikääntymisen ja väsymyksen merkit erottuvat selkeämmin ja nopeammin.

Tuote on kliinisesti testattu silmälääkärien valvonnassa ihoärsytyksen ja allergisten reaktioiden varalta. Tuote on hajusteeton ja öljytön, eikä se tuki ihohuokosia. Sopii herkille silmille, ja sitä voi käyttää piilolinssien kanssa.

*Perustuu avainainesosien in vitro -kokeisiin.


Käyttö

Käytetään aamulla ja illalla puhdistuksen ja kosteusvoiteen jälkeen. Taputtele silmänympärysihoon hellävaraisesti.