TimeWise® Age-Fighting Moisturizer comb/oily

TimeWise® Age-Fighting Moisturizer comb/oily

88ml

Kosteuttaa ihoa jopa 10 tuntia ja sitoo liiallista talineritystä. Patentoitu tuotekoostumus vähentää hienojen juonteiden ja ryppyjen näkyvyyttä, mikä saa ihon näyttämään nuorekkaalta ja hyvinvoivalta.

• Öljytön koostumus imeytyy ihoon nopeasti
• Vahvistaa ihon kosteudensitomiskykyä
• Suojaa vapaiden radikaalien aiheuttamilta ikääntymisen merkeiltä

Haluatko ostaa tämän tuotteen? Ota yhteyttä Itsenäiseen Ihonhoitokonsulttiin!

Lisää tuotetietoa

TimeWise® Age-Fighting Moisturizer on osa TimeWise® Miracle Setiä®, johon kuuluu neljä ikääntymisen merkkejä ehkäisevää tuotetta. Tuotteet on kehitetty tukemaan toistensa vaikutusta ja antamaan upeat tulokset myös herkälle iholle. Ihmesetti puhdistaa, kuorii, raikastaa, kosteuttaa, silottaa, pehmentää, uudistaa ja suojaa ihoa. Samalla se antaa iholle uutta energiaa sekä napakoittaa sitä ja vähentää hienojen juonteiden ja ryppyjen näkyvyyttä.

TimeWise® Age-Fighting Moisturizer kosteuttaa jopa 10 tuntia, pehmentää ihoa ja kiihdyttää sen luonnollista uusiutumista. Se sisältää myös tehokkaan antioksidantin, joka suojaa ihoa vapaiden radikaalien aiheuttamilta aikaisilta ikääntymisen merkeiltä. Käyttämällä TimeWise® Age-Fighting Moisturizeria yhdessä TimeWise® Miracle Setin muiden tuotteiden kanssa niiden vaikutus tehostuu. Ihosta tulee kiinteämpi ja sileämpi, se saa raikasta heleyttä ja ikääntymisen näkyvät merkit hälvenevät.

Patentoitu TimeWise®-koostumus vähentää hienojen juonteiden ja ryppyjen näkyvyyttä kiihdyttämällä ihon uusiutumista. Tuote on hajusteeton, dermatologisesti testattu, sopii herkälle iholle eikä tuki ihohuokosia.


Käyttö

Levitä TimeWise® Age-Fighting Moisturizeria kasvoille ja kaulalle aamuin ja illoin TimeWise® 3-in-1 Cleanserilla tehdyn puhdistuksen ja TimeWise® Day Solutionin SPF 30 tai Night Solutionin jälkeen. Lisää tarvittaessa päivän mittaan.


" "