CELEBRATING MARY KAY ASH

12. toukokuuta 2018 tulee kuluneeksi 100 vuotta Mary Kay Ashin syntymästä. Tämä uraauurtava liikenainen rakensi kestävän perinnön tarjoamalla maailman naisille mahdollisuuden rikastuttaa ja muuttaa elämäänsä. Luovuus, intohimo, määrätietoisuus, tinkimättömyys, myötätunto ja rohkeus olivat ominaisuuksia, joiden ansiosta Mary Kay Ash muovasi liiketoimintamahdollisuuden, joka innoittaa yhä miljoonia ihmisiä ympäri maailman. Mary Kay Ash oli visionäärinen tienraivaaja ja liikenainen edellä aikaansa, ja olemme ylpeitä siitä, että saamme seurata hänen jalanjäljissään. Celebrate with us! Toivota Mary Kay Ashille hyvää syntymäpäivää sosiaalisessa mediassa. Käytä tunnistetta #MaryKayAsh ja kerro, mitä hänen perintönsä sinulle merkitsee.

The Making of an Icon

Kuusi tärkeää ominaisuutta muovasi Mary Kay Ashista inspiroivan liikenaisen, joka perusti kansainvälisen liiketoiminnan ja jätti jälkeensä kestävän perinnön.

Jaettu ilo on moninkertainen ilo

Keitä ystäviäsi ihailet eniten? Muista heitä inspiroivilla sitaateilla. Lämpimillä sanoilla ja kauniilla ajatuksilla on suuri merkitys!

Ota yhteyttä Itsenäiseen Ihonhoitokonsulttiin jo tänään

Lue lisää...

Tuotteet, jotka haluat – palvelu, jota ansaitset

  • Ostokset oman Itsenäisen Ihonhoitokonsultin kautta
  • Henkilökohtaiset, räätälöidyt tuotesuositukset
  • Itsenäinen Ihonhoitokonsultti auttaa sinua sädehtimään!

Etsi ihonhoitokonsultti

Ostoksille silloin kun haluat ja siten kuin haluat

  • Mary Kay tarjoaa kauneutta sinun ehdoillasi
  • Toimitus sujuvasti suoraan kotiin
  • Ostokset verkossa tai henkilökohtaisesti omalta Itsenäiseltä Ihonhoitokonsultilta

Haluan tietää lisää!

" "