Mary Kay is a company with heart

Yritys, jolla on sydän paikallaan. Mary Kay on luotettava ja menestyvä yritys, jolla on ollut hyvä maine jo yli puoli vuosisataa. Lue linkeistä lisää siitä, mikä tekee Mary Kaysta erityisen.

Oletko valmis aloittamaan?

Mary Kay Ash perusti yrityksensä, koska halusi innostaa naisia. Nykyään Mary Kayn maailmanlaajuinen, vuotuinen liikevaihto on 4 miljardia dollaria ja yritys toimii yli 35 markkina-alueella. Mary Kay kuuluu eniten myytyjen ihonhoitomerkkien joukkoon. Mary Kayn itsenäinen uramahdollisuus on voimaannuttanut naisia yli 50 vuoden ajan tarjoamalla ansiomahdollisuuksia ja tilaisuuksia toteuttaa niin sisäistä kuin ulkoista kauneutta.

Lue lisää yrityksestä>

Mary Kayn periaate on yksinkertainen: pidämme tuotelupauksemme. Mary Kay käyttää vuosittain miljoonia dollareita ja suorittaa yli puoli miljoonaa testiä varmistaakseen, että tuotteet täyttävät tiukat vaatimukset.

Lue lisää tutkimus- ja kehitystyöstä>

Me haluamme toimia oikein ja kantaa sosiaalisen vastuumme. Haluamme tehdä maailmasta kaikille paremman, iloisemman ja kauniimman paikan, ja se on mahdollista vain sinun apusi ansiosta!

Katso, millä tavoin olet mukana auttamassa>

Mary Kay Ashilla oli tapana sanoa: ”You’re in business for yourself but not by yourself”, ja se pitää yhä paikkansa. Työkaverisi ja yritys ovat aina tukenasi ja kannustamassa sinua eteenpäin.

Lue lisää tiimin tuesta>

Toimi ihonhoitotilaisuuden emäntänä ennen kuin päätät, haluatko aloittaa itsenäisen Mary Kay -uran. Tutustu työhön seuraamalla kokenutta Itsenäistä Ihonhoitokonsulttia tosi toimissa.

Emännöi ihonhoitotilaisuutta>

>

Ota yhteyttä Itsenäiseen Ihonhoitokonsulttiin jo tänään

Lue lisää...

Tuotteet, jotka haluat – palvelu, jota ansaitset

  • Ostokset oman Itsenäisen Ihonhoitokonsultin kautta
  • Henkilökohtaiset, räätälöidyt tuotesuositukset
  • Itsenäinen Ihonhoitokonsultti auttaa sinua sädehtimään!

Etsi ihonhoitokonsultti

Ostoksille silloin kun haluat ja siten kuin haluat

  • Mary Kay tarjoaa kauneutta sinun ehdoillasi
  • Toimitus sujuvasti suoraan kotiin
  • Ostokset verkossa tai henkilökohtaisesti omalta Itsenäiseltä Ihonhoitokonsultilta

Haluan tietää lisää!