10-047970

NouriShine Plus® Lip Gloss Pink Sateen

4,5ml

Hemmottele huulia fantastisella kiillolla ja tarkoin valittujen kasviuutteiden hoitavilla omaisuuksilla. Käytä hoitavaa ja kosteuttavaa huulikiiltoa ja nauti vastustamattomista – ja hyvinvoivista – huulista.

• Hoitavia kasviainesosia
• Ihanasti kosteuttavat ominaisuudet
• Intensiiviset, kestävät värit
• Saatavana kimalle- ja mattasävyjä
• Sopii Mary Kay® Compactiin

Huomaa, että värit saattavat poiketa tietokoneen näytöllä hieman todellisista.

25,05 €

Haluatko ostaa tämän tuotteen? Ota yhteyttä Itsenäiseen Ihonhoitokonsulttiin!

Lisää tuotetietoa

Heti levittäessäsi NouriShine® Lip Glossia huomaat, ettei se ole tavallinen huulikiilto. Loistelias kiilto tuo huulet esiin, ja samalla huulikiilto upottaa huulet kosteuteen ja saa ne tuntumaan ihanan pehmeiltä ja hoidetuilta. Paakkuuntumaton koostumus sisältää ravinteikkaan yhdistelmän kasvimaailman vitamiineja ja kivennäisaineita, jotka pehmentävät, hoitavat ja suojaavat huulia. Höyhenenkevyt huulikiilto on helppo levittää, ei tahraa, kestää pitkään ja antaa hyvän peittävyyden.

NouriShine® Lip Gloss sisältää granaattiomenanuutetta, joka auttaa parantamaan kosteustasapainoa ja vahvistamaan ihon suojakerrosta. Tämä on erityisen tärkeää huulten ohuella, helposti kuivuvalla ja rohtuvalla iholla. C- ja E-vitamiinit suojaavat esimerkiksi vapaiden radikaalien ja ympäristön vaikutusten aiheuttamilta ikääntymisen aikaisilta merkeiltä. Tuote sisältää myös ihoa rauhoittavaa ja pehmentävää aaloeuutetta.

Parhaan tuloksen ja kestävyyden saat käyttämällä NouriShine® Lip Glossin kanssa Mary Kay® Lip Lineria ja Mary Kay® -huulipunaa.

Tuote on hajusteeton ja kliinisesti testattu ihoärsytyksen ja allergisten reaktioiden varalta. Sopii herkälle iholle.


Käyttö

Levitä tasainen kerros huulille.