LE Ultra Stay™ Lip Lacquer Kit Cherry

LE Ultra Stay™ Lip Lacquer Kit Cherry

Anna huulten hohtaa intensiivisissä väreissä. Luo look levittämällä ensin väri ja kiinnittämällä se sitten suudelman – ja koko päivän – kestäväksi pinnaksi.

• Helppo kerrostaa intensiiviseksi punaksi
• Kiinnityslakka saa värin pysymään huulilla jopa 8 tuntia
• Saatavilla kolme kaunista sävyä

49,90 €

Haluatko ostaa tämän tuotteen? Ota yhteyttä Itsenäiseen Ihonhoitokonsulttiin!

Lisää tuotetietoa

Lip Lacquer Kitillä saat täydellisen tuloksen joka kerta. Näppärällä levitinpäällä on helppo levittää väri tarkasti huulten muotoa seuraten. Sävyt sisältävät runsaasti hienojakoista pigmenttiä, ja näyttävät peittäviltä jo kertasipaisulla.

Sealer kiinnittää värin jopa kahdeksaksi tunniksi. Lakan koostumus ei tahraa, ja se sisältää pehmentävää natriumhyaluronaattia, joka pitää huulet samettisina ja kosteutettuina.

Tuliko tahra, haluatko vaihtaa väriä tai poistaa meikin? Ei hätää! Eraser-poistoaine irrottaa huulilakan hellävaraisesti ja tarkasti. Se sisältää pehmentävää B5-provitamiinia, ja siinä on mieto, hedelmäinen maku ja tuoksu.


Käyttö

Lacquer: Levitä väri huuliin niiden luonnollista muotoa seuraten. Anna värin imeytyä täysin.

Sealer: Levitä runsaasti huulivärin päälle. Kiinnityslakkaa voi lisätä päivän mittaan, jos huulet tuntuvat kuivilta tai haluat lisää kiiltoa.

Eraser: Levitä huulille. Aktivoi nestettä hieromalla se huuliin sormenpäällä. Pyyhi ja toista tarvittaessa, kunnes väri on irronnut.