LE Mary Kay® Pink Eye Shadow Quad Warm Pinks

LE Mary Kay® Pink Eye Shadow Quad Warm Pinks

2,8 g

Kaksi erilaista settiä, joissa on neljä täydellisesti toisiinsa sopivaa vaaleanpunaisen sävyä. Upean lookin loihtiminen tilaisuuteen kuin tilaisuuteen on nyt helpompaa kuin koskaan! Osa sävyistä on matta- ja osa helmiäispintaisia, ja ne sopivat kaikille ihonsävyille ihon pohjasävyyn katsomatta.

• Runsaasti pigmenttiä sisältävät sävyt
• Helppo kerrostaa intensiiviseksi
• Sekä helmiäis- että mattasävyjä
• Sopii Perfect Paletteen®

36,91 €

Haluatko ostaa tämän tuotteen? Ota yhteyttä Itsenäiseen Ihonhoitokonsulttiin!

Lisää tuotetietoa

Limited Edition Mary Kay® Pink Eye Shadow Quadista on saatavilla kaksi versiota: Warm Pinks ja Cool Pinks. Sävyt on valinnut Mary Kayn oma Global Beauty Ambassador Luis Casco. Setti sopii Perfect Paletteen®, ja yhdessä nämä kaksi settiä muodostavat kahdeksan leikkisän vaaleanpunaisen sävyn paletin.

Warm Pinks -setti sopii lämpimille pohjasävyille ja Cool Pinks -setti viileille pohjasävyille, mutta sinun ei suinkaan tarvitse tyytyä vain jompaankumpaan. Jos ihosi pohjasävy on lämmin, Warm Pinks -sävyt sopivat sinulle täydellisesti ja heijastavat ihon luontaisia sävyjä. Cool Pinks -sävyillä puolestaan pystyt loihtimaan selkeämmin erottuvan ja näyttävämmän meikin.

Jos ihosi pohjasävy on viileä, Cool Pinks -sävyt sopivat ihonsävyysi täydellisesti ja Warm Pinks -sävyillä voit loihtia rohkeita ilmeitä.


Käyttö

Levitä All-over Eye Shadow Brushilla, niin saat ammattimaisen vaaleanpunaisen tuloksen.