LE Mary Kay Mineral Eye Color Quad

There is no associated products to buy ...

LE Mary Kay Mineral Eye Color Quad

Käytä luovuuttasi ja yhdistele kauden trendisävyistä upeita lookeja. Sävyt sopivat toisiinsa, ja niitä on helppo häivyttää toisiinsa ja kerrostaa. Tulos on tasainen ja hehkuva.

• Helppo levittää, tasainen tulos.
• Kestää koko päivän haalistumatta, ei keräänny ihopoimuihin.
• Sisältää A-, C- ja E-vitamiineja, jotka auttavat suojaamaan vapailta radikaaleilta.
• Sisältää runsaasti väripigmenttiä. Kevyt ja heleä koostumus.

Haluatko ostaa tämän tuotteen? Ota yhteyttä Itsenäiseen Ihonhoitokonsulttiin!

Lisää tuotetietoa

Yhdistele sävyillä loputtomasti erilaisia lookeja. Paletin sävyt on suunniteltu sopimaan täydellisesti toisiinsa. Paletti sopii Mary Kay® Compactiin ja sisältää neljä trendikästä luomiväriä. Osa sävyistä on mattapintaisia ja osa kimallesävyjä. Käytä yhtä sävyä kerrallaan tai kaikkia neljää yhdessä. Luo utuinen silmämeikki juhlaan tai neutraali meikki arkeen. Tee silmämeikistä piristävä väriläiskä tai häivytä värit hienovaraiseksi meikiksi. Mahdollisuudet ovat rajattomat!

Limited Edition Mary Kay® Mineral Eye Color Quadin miellyttävä koostumus muodostuu laadukkaista mineraaleista ja muista hyvää tekevistä ainesosista. Koostumus levittyy tasaisesti ja tuntuu silkkiseltä. Kevyt ja pehmeä luomiväri on sädehtivä ja kuulas. Sopii herkille silmille. Voidaan käyttää piilolinssien kanssa. Testattu silmälääkärien valvonnassa.


Käyttö

Käytä kahta, kolmea tai kaikkia neljää sävyä yhdessä meikkitaiteilijoidemme vinkkien mukaan. Levitä luomivärit Mary Kay® Brush Collectionin siveltimillä.

Kaksi sävyä
1. Levitä tummaa sävyä Eyeliner/Eyebrow Brushilla ylä- ja alaripsien tyveen.
2. Levitä sen jälkeen keskivaalealla sävyllä häivähdys väriä luomelle kauttaaltaan.

Kolme sävyä
1. Levitä Eye Color Brushilla vaaleaa sävyä kulmaluulle ja silmän sisänurkkaan.
2. Levitä Eye Crease Brushilla tumminta sävyä luomivakoon ja levitä sävyä myös siiveksi silmän ulkokulmasta. Levitä samaa sävyä alaluomelle.
3. Levitä Eye Color Brushilla keskivaaleaa sävyä luomelle kauttaaltaan. Häivytä tummempaan sävyyn.

Neljä sävyä
1. Levitä Eye Color Brushilla vaaleinta sävyä silmän sisänurkkaan ja alaripsien tyveen silmän sisänurkasta ulospäin. Levitä samaa sävyä myös kulmaluulle.
2. Levitä Eye Crease Brushilla tumminta sävyä luomivakoon ja alaripsien tyveen silmän ulkokulmasta sisäänpäin.
3. Sipaise Eye Color Brushilla keskivaaleaa sävyä luomelle kauttaaltaan. Häivytä tummaan sävyyn. Viimeistele häivyttämällä sävyt luomella toisiinsa toisella keskivaalealla sävyllä.


" "