Emännöi ihonhoitotilaisuutta

Ihonhoitotilaisuuden järjestämiseen on monta hyvää syytä. Vietä aikaa kavereiden kanssa rennossa ilmapiirissä ostoksia tehden ja päivitä samalla tietosi kosmetiikan ja ihonhoitotuotteiden uusista tuulista. Emännälle on luvassa myös lahja vaivan palkaksi.

Ennen ihonhoitotilaisuutta

Kutsu ihonhoitotilaisuuteen ystäviä, sukulaisia, naapureita ja työkavereita. Itsenäinen Ihonhoitokonsultti auttaa mielellään listan kokoamisessa. Ihonhoito- tai meikkitilaisuuteen kannattaa kutsua 3–6 henkeä ja kenties muutama ylimääräinen henkilö, jotta olet varautunut mahdollisiin peruutuksiin. Valitse tilaisuudelle inspiroiva teema.

Laatuaikaa kavereiden kanssa

Haluatko hetken omaa aikaa tyttöjen kanssa? Harvoista asioista saa yhtä paljon energiaa kuin iltapäivästä tai illasta kaverien kanssa, ja erityisen hauska tilaisuudesta tulee, kun Itsenäinen Ihonhoitokonsultti on mukana esittelemässä uusimpia meikkejä ja ihonhoitotuotteita.

Ostoksille kaikessa rauhassa

Tee tilaus Itsenäiseltä Ihonhoitokonsultilta suoraan ihonhoitotilaisuudessa tai myöhemmin kotona kaikessa rauhassa The Look -kuvastoa selattuasi. Jos Itsenäisellä Ihonhoitokonsultillasi on oma verkkokauppa, voit käydä shoppailemassa milloin tahansa.

Emännänlahjat ja muita etuja

Itsenäiset Ihonhoitokonsultit päättävät itse, miten he palkitsevat ihonhoitotilaisuuksia emännöivät asiakkaat. Saat kenties jonkin ihanan tuotteen tai lahjapussiin näytteitä ja esitteitä. Ihonhoitotilaisuuden emännöintiin kannattaa myös yhdistää henkilökohtainen meikkineuvonta ennen tilaisuutta.

Ota yhteyttä Itsenäiseen Ihonhoitokonsulttiin jo tänään

Lue lisää...

Tuotteet, jotka haluat – palvelu, jota ansaitset

  • Ostokset oman Itsenäisen Ihonhoitokonsultin kautta
  • Henkilökohtaiset, räätälöidyt tuotesuositukset
  • Itsenäinen Ihonhoitokonsultti auttaa sinua sädehtimään!

Etsi ihonhoitokonsultti

Ostoksille silloin kun haluat ja siten kuin haluat

  • Mary Kay tarjoaa kauneutta sinun ehdoillasi
  • Toimitus sujuvasti suoraan kotiin
  • Ostokset verkossa tai henkilökohtaisesti omalta Itsenäiseltä Ihonhoitokonsultilta

Haluan tietää lisää!