BISNESPUNAINEN

Luova, näyttävä ja erottuva nainen punaa huulensa voimakkaalla punaisella ja on tosissaan. Lisää huuliin häivähdys sädehtivää kiiltoa uudella Mary Kay® Gel Semi-Shine Lipstick Red Smolderilla.

USKALIAAT MARJASÄVYT

Punaista hienovaraisemman marjasävyn valitsee nainen, joka kulkee omia polkujaan. Sipaise huulille viininpunaiseen häivähtäviä sävyjä Mary Kay® Gel Semi-Shine Lipstick Scarlet Red, Luminous Lilac ja Apple Berry. .

NUDE ON NYKYAIKAA

Trendikkäät nudet jättävät tilaa meikkipaletin muille sävyille. Ne ovat täydellinen valinta tehostamaan utuista silmämeikkiä. Valitse Naturally Buff, jos haluat testata uutta, raikasta sävyä.

KOREA KORALLI

Niille, jotka värittävät rajojen ulkopuolelta! Oranssit ja korallit imartelevat niin päivettynyttä kuin posliini-ihoakin. Kokeile puolikiiltävää sävyä Mary Kay® Gel Semi-Shine Lipstick Sunset Peach.

PURKKAPINKIT

Fresh, flirty and fun! Pinkit sävyt – herkistä ruususävyistä kirkkaaseen fuksiaan – huomataan. Kokeile saavatko Mary Kay® Gel Semi-Shine Lipstick Semi-Shine sävyt Raspberry Ice, Love Me Pink, Mod Pink, Haute Pink tai Romantic Pink sydämesi pamppailemaan?

EI MIKÄÄN PERUSRUSKEA

Ruskeat sävyt säteilevät oliivi-iholla särmikkäästi. Mary Kay® Gel Semi-Shine Lipstick Tranquil Toffee ja Rosewood ovat omaperäisiä valintoja naiselle, joka rakastaa voimakkaita värejä ja yllättäviä yhdistelmiä.

Ota yhteyttä Itsenäiseen Ihonhoitokonsulttiin jo tänään

Lue lisää...

Tuotteet, jotka haluat – palvelu, jota ansaitset

  • Ostokset oman Itsenäisen Ihonhoitokonsultin kautta
  • Henkilökohtaiset, räätälöidyt tuotesuositukset
  • Itsenäinen Ihonhoitokonsultti auttaa sinua sädehtimään!

Etsi ihonhoitokonsultti

Ostoksille silloin kun haluat ja siten kuin haluat

  • Mary Kay tarjoaa kauneutta sinun ehdoillasi
  • Toimitus sujuvasti suoraan kotiin
  • Ostokset verkossa tai henkilökohtaisesti omalta Itsenäiseltä Ihonhoitokonsultilta

Haluan tietää lisää!

" "