Ruusuisena hehkuvat poskipäät ovat kauden trendikkäin look!

SILMÄT: Levitä Chromafusion® Eye Shadow Golden Mauvea koko yläluomelle. Levitä sen jälkeen Hazelnutia varjostukseksi luomivakoon ja Biscottia silmän sisänurkkaan ja kulmaluulle korostussävyksi. Rajaa yläripset eyelinerilla ja viimeistele levittämällä kolme kerrosta Lash Love® Mascaraa yläripsiin ja kaksi kerrosta alaripsiin.

KULMAT: Täydennä kulmat Mary Kay® Precision Brow Liner Dark Brunettella ja luo volyymia ja pidennä värin kestoa Mary Kay® Volumizing Brow Tintin avulla.

CONTOUR: Levitä Limited Edition Mary Kay® Gel Cream Blush Dewy Peachia poskipäälle. Sipaise Contour Lattea poskipään alle luomaan syvyyttä.

HUULET: Viimeistele meikki kerroksella Rosewood-sävyistä huulipunaa.

Tämä höyhenenkevyt ja ruusuinen look vie ajatukset pehmeän pinkkeihin pilviin.

SILMÄT: Levitä Chromafusion® Eye Shadow Golden Mauvea koko yläluomelle. Sipaise sen jälkeen Chromafusion® Blush Rosy Nudea luomivakoon ja alaripsien tyveen. Levitä Biscottia silmän sisänurkkaan ja kulmaluulle korostussävyksi. Rajaa yläripset eyelinerilla ja viimeistele levittämällä kolme kerrosta Lash Love Fanorama Mascaraa yläripsiin ja kaksi kerrosta alaripsiin.

KULMAT: Täydennä kulmat Mary Kay® Precision Brow Liner Brunettella ja luo volyymia ja pidennä värin kestoa Mary Kay® Volumizing Brow Tintin avulla.

BLUSH & CONTOUR:Levitä poskipunaa poskipäälle ja poskien korkeimpaan kohtaan antamaan ruusuista hehkua. Sipaise Contour Lattea poskipään alle luomaan syvyyttä.

HUULET: Viimeistele meikki Mauve Moment -sävyisellä huulipunalla. Levitä huulipunaa keskelle huulia ja häivytä, jotta saat pehmeämmän lopputuloksen.


Mary Kay Makeupartist Keiko Takagi vinkkaa!


Ennen meikkiä: Varmista virheetön meikki käyttämällä kahta pohjustustuotetta. Mary Kay® Foundation Primer SPF15, Mary Kay® Eye Primer.

Contouring: Käytä Mary Kay® Cheek Brush. Nipistä harjakset yhteen ennen levittämistä, niin saat suoremman linjan ja pystyt hallitsemaan sivellintä ja sävyä paremmin.