LE Illuminea® Extrait de Parfum

LE Illuminea® Extrait de Parfum

50 ml

Tämä ylellinen Mary Kay -tuoksu on kunnianosoitus naiselle, joka viitoittaa tietä ja innostaa muita. Tuoksu symboloi Mary Kayn historiaa ja on hienostunut, voimakas, pitkäkestoinen ja ikimuistoinen. Extrait de Parfum sisältää suurimman mahdollisen pitoisuuden tuoksuöljyjä.

Tuoksun kerrokset
• Ensituoksussa tuntuvat piristävä mandariini, lämmittävä roseepippuri ja aamukasteen häivähdykset.
• Sydäntuoksussa kukkivat appelsiininkukka, punainen pioni ja tuoksuköynnöskuusama.
• Pohjatuoksussa on runsaan täyteläisiä kašmirin, vaniljan ja sammalen vivahteita.

Lisää tuotetietoa

Mikä on Extrait de Parfum?
Extrait de Parfum sisältää suurimman mahdollisen pitoisuuden (20–40 %) tuoksuöljyjä, ja sitä pidetään kestävimpänä tuoksumuotona. Tämän ansiosta tuoksusta voi nauttia jopa kahdeksan tunnin ajan levittämisestä. Tuoksun kerrokset voivat vaihdella päivän aikana, kun eri ainesosat tulevat esiin tuoksun kehittyessä.

Tarina tuoksun takana
Tämä ainutlaatuinen Ranskassa valmistettu parfyymi on tulosta Mary Kayn ja sen Itsenäisten National Sales Directorien vuosien ajan tekemästä työstä – he ovat paitsi inspiroineet tämän tuoksun luomista myös auttaneet tuoksun koostamisessa.


Käyttö

Suihkauta tuoksua kohtiin, jossa tunnet sydämesi sykkeen, esimerkiksi kaulalle, ranteeseen ja käsitaipeeseen. Niissä kohdissa pulssi on lähellä ihon pintaa ja tuoksu kehittyy nopeammin.