TimeWise® Vitamin C Activating Squares®

TimeWise® Vitamin C Activating Squares®

0,03 g x 12 st

Kauneudenhoidon läpimurto tuo C-vitamiinin suoraan iholle. Liukenevat pikkuarkit sisältävät puhdasta C-vitamiinia. Iho näyttää vain kahdessa viikossa* heleämmältä ja ihonsävy tasaisemmalta. Hienot juonteet ja rypyt erottuvat vähemmän.

- Kun arkki liuotetaan kämmenellä veteen, se muuttuu ikääntymisen merkkejä ehkäiseväksi C-vitamiiniliuokseksi.
- Kun liuos sekoitetaan Mary Kay® -seerumiin**, se lataa seerumin täyteen hyvää tekeviä ainesosia.

Lisää tuotetietoa

TimeWise® Vitamin C Activating Squares® on mullistava tuote, joka muuttaa seerumin supereliksiiriksi. Teknologinen läpimurtotuote koostuu pienistä, liukenevista C-vitamiiniarkeista. Arkit eivät ole sormenpäätä suurempia mutta äärimmäisen tehokkaita. Kun arkki aktivoidaan liuottamalla se kämmenellä veteen, se muuttuu puhtaaksi C-vitamiiniksi. Sitä voi kutsua nerokkaaksi ratkaisuksi!

C-vitamiini menettää tehoaan, kun se altistuu ilmalle, valolle tai vedelle. Tämä teknologian läpimurto poistaa ongelman pitämällä C-vitamiinin vakaana, kunnes tuote aktivoidaan käyttöä varten.

Vitamiinit ovat tärkeitä hyvinvoinnillemme. C-vitamiini auttaa ihoa torjumaan ikääntymisen merkkejä. Koska elimistö ei tuota C-vitamiinia eikä varastoi sitä pitkäaikaisesti, elimistön on saatava C-vitamiinia säännöllisesti. C-vitamiini auttaa tekemään ihosta heleämmän ja tasoittamaan ihonsävyä. Lisäksi C-vitamiini tukee ihon omaa kollageenia ja elastiinia, jotka auttavat vähentämään hienojen juonteiden ja ryppyjen erottuvuutta. C-vitamiini on tehokas antioksidantti, joka suojaa ihoa vapaiden radikaalien aiheuttamilta vaurioilta.

Dermatologisesti testattu ja kliinisesti testattu ihoärsytyksen ja allergisten reaktioiden varalta.

*Tulos perustuu puolueettomaan kliiniseen tutkimukseen, jossa 29 naista käytti TimeWise® Vitamin C Activating Squaresia® neutraalin seerumin kanssa kolme kertaa viikossa neljän viikon ajan.
**Älä sekoita aktivoitua TimeWise® Vitamin C Activating Squares® -liuosta aurinkosuojakertoimen sisältäviin tuotteisiin tai akneen taipuvaiselle iholle tarkoitettuihin tuotteisiin.


Käyttö

- Käytä illalla kasvojen puhdistuksen jälkeen.
- Avaa pakkaus.
- Ota arkki kämmenelle ja liuota arkki sekoittamalla siihen 3–4 tippaa vettä.
- Lisää joukkoon tavallinen määrä haluamaasi Mary Kay® -seerumia** ja sekoita liuokset toisiinsa.
- Levitä liuos kasvoille ja anna imeytyä täysin ennen muita ihonhoitotuotteita.
- Käytä kolme kertaa viikossa.