10-081999

Mary Kay® Skinvigorate™ Cleansing Brush

Puhdastakin puhtaampi iho tällä ergonomisesti muotoillulla puhdistusharjalla, joka pesee pois kaikki meikkijäämät ja epäpuhtaudet. Ihosta tulee sileä ja heleä.

• Poistaa meikin 85 % paremmin kuin tavallinen puhdistus käsin*
• Parantaa ihonhoitotuotteiden tehoa
• Hieroo pois epätasaisuudet ja tekee ihosta sileän tasaisen

*Tulos perustuu yhden päivän kliiniseen kokeeseen.

Lisää tuotetietoa

Skinvigorate® Cleansing Brush saa ihon tuntumaan todella puhtaalta. Pehmeästi hierova liike syväpuhdistaa ihoa, ja testitulokset osoittavat, että iho puhdistuu 85 % paremmin kuin käsin pestessä. Harjaus saa ihon tuntumaan sileältä ja tasaiselta ja tehostaa puhdistusaineen vaikutusta. Se tehostaa myös puhdistusta seuraavien ihonhoitotuotteiden vaikutusta. Ne imeytyvät ihoon paremmin, jolloin esimerkiksi kosteuttavat vaikutukset tehostuvat. Myös meikkituotteet on helpompi levittää, ja tulos on tasaisempi kuin koskaan aiemmin. Skinvigorate® Cleansing Brushin säännöllisessä käytössä ihossa huomaa selkeän eron.

Laitteessa on kaksi nopeutta, joten voit säädellä hieronnan vaikutusta. Molemmat syväpuhdistavat ja hierovat hellävaraisesti. Harja sopii kaikille ihotyypeille ja myös herkälle ja akneen taipuvaiselle iholle.

Pyöristetyt harjakset tuntuvat iholla miellyttävän pehmeiltä, ja ne kuorivat ihoa hellävaraisesti. Muotoilunsa ansiosta harjalla on helppo puhdistaa tehokkaasti kasvojen hankalatkin kohdat.

Käyttämällä Skinvigorate® Cleansing Brushia aamulla ja illalla Mary Kayn puhdistusaineen kanssa iho tuntuu raikkaan puhtaalta ja heleän kauniilta ja ihonhoitorutiinin vaikutus tehostuu entisestään. Vaihda harjaspää kolmen kuukauden välein. HUOM. Laite on vedenkestävä, mutta sitä ei saa upottaa veteen.


Käyttö

1. Aloita poistamalla silmämeikki Oil-Free Eye Makeup Removerilla.

2. Kostuta kasvot ja harjaspää. Levitä kasvoille haluamaasi puhdistusainetta.

3. Valitse nopeus.

4. Kuljeta harjaa varovasti poskilla, nenällä, leualla ja otsalla. Käytä noin 15 sekuntia jokaisella alueella.

5. Huuhtele kasvot ja puhdista harjaspää miedolla saippualla ja vedellä.

6. Levitä seuraavan vaiheen ihonhoitotuotteet.