10-038806

TimeWise® Matte-Wear® Liquid Foundation Ivory 3

29ml

Kevyt, vitamiinipitoinen foundation tekee ihon pinnasta tasaisen ja sileän sekä vähentää ihohuokosten, hienojen juonteiden, ryppyjen ja ihon epätasaisuuksien näkyvyyttä. Saa ihon näyttämään kiinteältä, nuorekkaalta ja hyvinvoivalta.

• Vähentää kiiltoa ja sitoo liiallista talineritystä
• Antaa sametinsileän mattapinnan
• Tuntikausia kestävä tulos
• Vähentää ikääntymisen merkkejä ja epätasaisuuksia

Lisää tuotetietoa

TimeWise® Matte-Wear® Liquid Foundationin vahvistava E-vitamiini ja tehokas peptidiyhdistelmä antavat ajatonta kauneutta. Rasvoittuvasta ja sekaihosta tulee mattapintainen sekä ihanan sileä ja tasainen, samalla kun foundation tarjoaa viime silauksen ikääntymisen merkkejä ehkäisevään ihonhoitorutiiniin. Öljytön koostumus on helppo levittää ja antaa kestävän tuloksen, koska se on suunniteltu sietämään ilmankosteutta.

Patentoitu TimeWise®-koostumus vähentää hienojen juonteiden ja ryppyjen näkyvyyttä kiihdyttämällä ihon uusiutumista. Kollageenia vahvistavat peptidit lisäävät osaltaan ihon kimmoisuutta. Tuote on hajusteeton, dermatologisesti testattu, sopii herkälle iholle eikä tuki ihohuokosia.

Hehkuvan täydellisen ihon pinnan saat käyttämällä TimeWise® Matte-Wear® Liquid Foundationia ja levittämällä sen Liquid Foundation Brushilla.


Käyttö

• Levitä TimeWise® Matte-Wear® Liquid Foundationia Mary Kay® Liquid Foundation Brushilla, meikkisienellä tai sormenpäillä.
• Sivellin: Levitä hieman foundationia kämmenselälle, sipaise tuotetta siveltimeen ja levitä kasvoille tasaisin, alaspäin suuntautuvin vedoin.
• Juuri tätä tarkoitusta varten suunnitellulla siveltimellä foundationia on helppo levittää myös hankaliin kohtiin, kuten nenänpieleen ja suun ympärille.