Satin Hands® Pampering Set White Tea and Citrus

Satin Hands® Pampering Set White Tea and Citrus

220g + 85g + 60g

Pehmeät, huolitellut ja kosteutetut kädet kolmessa helpossa vaiheessa. Palauta kosteutta kuiviin ja ahavoituneisiin käsiin, kuori iho raikkaan hyväntuoksuiseksi ja upota kädet hoitavaan kosteuteen, joka kestää jopa 24 tuntia. Setti sisältää kolme tuotetta, jotka uudistavat käsien ihon ja saavat kädet tuntumaan hyvinvoivilta ja hoidetuilta.

- Kosteuttaa jopa 24 tuntia.
- Kuorii, puhdistaa ja kosteuttaa.
- Silottaa ja suojaa ihoa.
- Sheavoi hemmottelee ihoa.
- Tuoksuu raikkaasti valkoiselta teeltä ja sitrushedelmiltä.
- Täydellinen lahja.

Lue lisää: Satin Hands® Pampering Set White Tea & Citrus

Lisää tuotetietoa

Koska käsien ihossa on vain vähän talirauhaisia, se kuivuu herkästi. Ihon kuivuminen voi jouduttaa ryppyjen muodostumista, mikä saa kädet näyttämään vanhemmilta kuin ne ovatkaan.

Satin Hands® Pampering Set White Tea and Citrus tekee käsistä ihanan pehmeät ja kosteutetut ja suojaa ihoa aikaisilta ikääntymisen merkeiltä. Kuorinta-aine ja käsivoide tuoksuvat raikkaasti valkoiselta teeltä ja sitrushedelmiltä. Tuoksussa on aistittavissa myös verigreippi ja sitruunaruoho sekä häivähdys kardemummaa, kirsikankukkaa ja jasmiinia.

Setin sisältö:

Satin Hands® Protecting Softener Fragrance Free, joka vahvistaa ihon suojakerrosta ja kapseloi kosteutta ihoon. Voimakkaasti pehmentävä, hajusteeton voide valmistaa kädet virkistävää kuorintaa varten.

Satin Hands® Satin Smoothie® Refining Shea Scrub, joka kuorii ihoa tehokkaasti ja hellävaraisesti. Kädet tuntuvat sileiltä, ja päivittäinen käyttö virkistää käsiä entisestään. Kuorinta poistaa kuivan, kuolleen ihosolukon ja epäpuhtauksia ja tekee käsistä sileät ja pehmeät.

Satin Hands® Nourishing Shea Cream, joka kosteuttaa ihoa jopa 24 tuntia. Käsivoide tekee ihosta huomattavan sileän ja pehmeän. Voiteessa on sheavoita sekä aprikoosi-, saflori- ja auringonkukkaöljyä, jotka sisältävät runsaasti A- ja E-vitamiinia sekä omega-3-rasvahappoja.


Käyttö

- Hiero käsiin pieni määrä Satin Hands® Protecting Softener Fragrance Free -voidetta. Se antaa kosteutta kuiville ja ahavoituneille alueille.
- Hiero Satin Hands® Satin Smoothie® Refining Shea Scrubia kaikkialle käsiin. Se poistaa tehokkaasti epäpuhtaudet ja kuolleet ihosolut. Huuhtele huolellisesti haalean veden alla, kunnes kaikki kuorintarakeet ovat poissa. Kuivaa kädet.
- Hiero lopuksi käsiin Satin Hands® Nourishing Shea Creamia. Se kosteuttaa jopa 24 tuntia.