Korosta luonnollista kauneuttasi pehmeillä sävyillä ja häivähdyksellä kimallusta.

SILMÄT: Levitä Chromafusion® Eye Shadow Candlelightia pohjasävyksi, Gold Statusta luomivakoon, Crystallinea ja Biscottia korostussävyiksi ja Mahoganya antamaan syvyyttä.

HUULET: Rajaa huulet Lip Liner Light Nudella ja punaa huulet Coral Captivate -sävyllä.

KULMAT: Korosta kulmat Precision Brow Liner Dark Blondella ja levitä kulmiin sen jälkeen Volumizing Brow Tint Blondea antamaan volyymia.Kesä- vai syksy-look? Sinä päätät!

SILMÄT: Levitä Chromafusion® Eye Shadow Candlelightia pohjasävyksi ja Gold Statusta luomivakoon. Käytä sen jälkeen Crystallinea korostamiseen ja Sweet Plumia varjostamiseen.

RIPSET: Valmistele ripset Lash Primerilla ja sipaise ripsiin sen jälkeen yksi tai kaksi kerrosta Lash Love Fanorama™ Mascaraa.

HUULET: Rajaa huulet Lip Liner Redillä ja punaa huulet Red Stiletto -sävyllä.

Intensiivinen ilme sädehtivän sinisillä sävyillä.

SILMÄT: Levitä Chromafusion® Eye Shadow Starry Nightia pohjasävyksi, Mahoganya ja Biscottia luomivakoon varjostukseksi ja Gold Statusta silmän sisänurkkaan.

POSKET: Tee poskille ruusunpunainen varjostus Chromafusion® Blush Juicy Peachilla, Highlighter Glazedilla ja Contour Lattella.

FINISHING TOUCH: Suihkauta piristävää kukkaistuoksua ranteeseen ja korvan taakse. 

Ihoa imartelevat suklaanruskeat sävyt tekevät tästä klassisesta silmämeikistä pehmeän vastustamattoman. 

SILMÄT: Levitä Chromafusion® Eye Shadow Rose Goldia pohjasävyksi ja Soft Heatheria luomivakoon. Levitä sen jälkeen Smoky Quartzia ja Moonstonea korostussävyiksi sekä Espressoa ja Sweet Plumia varjostamaan ja luomaan syvyyttä. 

HUULET: Rajaa huulet Lip Liner Redillä ja punaa huulet Red Stiletto -sävyllä. 

KULMAT: Korosta kulmat Precision Brow Liner Dark Blondella ja levitä kulmiin sen jälkeen Volumizing Brow Tint Blondea antamaan volyymia.