Clear Proof® Spot Solution for Acne-Prone Skin

Clear Proof® Spot Solution for Acne-Prone Skin

29 g

Tehokas koostumus sisältää 2-prosenttista salisyylihappoa ja kasviuutteita. Levitetään suoraan finneille ja näppylöille torjumaan niitä ja rauhoittamaan ihoa. Tuote tunkeutuu ihohuokosiin ja auttaa torjumaan mustapäitä ja epäpuhtauksia.

- Imeytyy nopeasti.
- 2-prosenttinen salisyylihappo poistaa epäpuhtauksia.
- Kasviuutteet rauhoittavat ja vähentävät punoitusta.
- Kevyesti kuoriva koostumus poistaa epäpuhtauksia ja torjuu finnien syntyä.
- Häivyttää ihohuokosten erottuvuutta.

Lue lisää Clear Proof® -sarjasta.

Lisää tuotetietoa

Clear Proof® Spot Solution for Acne-Prone Skin on osa Clear Proof® -sarjaa, joka on kehitetty poistamaan epäpuhtauksia ja torjumaan finnejä. Tuote sisältää maitohorsmaa, kanervaa ja takiaisjuurta, jotka hillitsevät näppylöiden punoitusta. Dermatologisesti ja kliinisesti testattu.

Yleistä tietoa Clear Proof® -sarjasta
Clear Proof® -sarja sisältää viisi tuotetta, jotka on kehitetty poistamaan epäpuhtauksia ihohuokosista.
Clarifying Cleanser, Pore-Purifying Serum ja Spot Solution sisältävät 2-prosenttista salisyylihappoa, joka torjuu tehokkaasti finnien muodostumista.* Koostumus tunkeutuu ihohuokosiin, poistaa liiallista talia ja epäpuhtauksia ja saa ihon näyttämään hyvinvoivalta ja kirkkaalta. Nämä tuotteet sisältävät myös maitohorsmaa, kanervaa ja takiaisjuurta, jotka hillitsevät näppylöiden punoitusta.
Sarjaan kuuluva Oil-Free Moisturizer rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa tekemättä siitä kiiltäväpintaista.
Lisäksi sarjaan kuuluu Deep-Cleansing Charcoal Mask. Tämä tehokas aktiivihiilinaamio poistaa epäpuhtaudet syvältä ihohuokosista.
Sarja on täydellinen yhdistelmä tuotteita, jotka auttavat saamaan kauniin ihon.

*Perustuu in vitro -kokeisiin.


Käyttö

Levitä suoraan finneille tai epäpuhtauksille tarpeen mukaan.

Clear Proof® -tuotteiden käyttöjärjestys:
Aloita puhdistamalla iho Clarifying Cleanserilla. Levitä sen jälkeen kasvoille Pore-Purifying Serumia ja tarvittaessa Spot Solutionia. Levitä kasvoille lopuksi Oil-Free Moisturizeria. Käytä Deep-Cleansing Charcoal Maskia 2–3 kertaa viikossa. Naamio levitetään puhtaalle ja kuivalle iholle.