10-047417

TimeWise Repair® Volu-Firm® Eye Renewal Cream

14g

Virkistä väsyneitä silmiä ja piristä lookiasi voiteella, joka pyyhkii vuodet kasvoiltasi.

• Kohdistaa vaikutuksensa juonteisiin, ryppyihin ja veltostuneeseen ihoon
• Torjuu turvotusta ja tummia silmänalusia
• Tasoittaa epätasaisuuksia
• Kosteuttaa jopa 12 tuntia
• Ainutlaatuinen levitinpää kiihdyttää verenkiertoa

Lue lisää TimeWise Repair® Volu-Firm® -tuotteista.

Lisää tuotetietoa

Kasvoilla ilmaistut tunteet näkyvät juonteina ja ryppyinä, joita alkaa hiljalleen muodostua silmienympäryksen ohueen ihoon. Silmien siristely auringolta jättää myös jälkensä, ja toisinaan nämä merkit saavat meidät näyttämään vanhemmilta ja väsyneemmiltä kuin olemmekaan.

TimeWise Repair® Volu-Firm® Eye Renewal Creamin patentoitu ainesosakoostumus ehkäisee selkeitä ikääntymisen merkkejä silmien alueella. Hoitava voide vahvistaa ihon kykyä näyttää nuorekkaalta muun muassa hälventämällä silmäpusseja ja tummia silmänalusia ja tasoittamalla ihonsävyä.

Ohuen silmänympärysihon on vaikea sitoa kosteutta, mutta TimeWise Repair® Volu-Firm® Eye Renewal Cream auttaa parantamaan ihon kosteustasapainoa jopa 12 tuntia. Tuotteen erityinen levityspää mukailee silmän muotoa. Levitin on metallia, ja se hieroo ihoa hellävaraisesti. Tämä lisää alueen verenkiertoa ja antaa iholle uutta eloa. Viileä metalli tuntuu ihanan virkistävältä, joten tuotetta on miellyttävä käyttää.

TimeWise Repair® Volu-Firm® Eye Renewal Cream kuuluu mullistavaan TimeWise Repair® -ihonhoitosarjaan. Sarjan viisi tuotetta on suunniteltu ehkäisemään ikääntymisen selkeitä merkkejä ja maksimoimaan toistensa vaikutus. Sarjan kaikki tuotteet sisältävät Volu-Firm® Complexia. Tämä kolmen ainesosan tarkoin harkittu yhdistelmä on äärimmäisen tärkeä ihon palautumiselle. Koostumus sisältää esimerkiksi tripeptidiä, joka edistää hyaluronihapon tuotantoa. Nuori iho sisältää runsaasti hyaluronihappoa, joka auttaa ihoa sitomaan kosteutta. Hyaluronihappo auttaa ihoa palauttamaan nuorekasta kimmoisuutta ja napakkuutta.

Käyttämällä TimeWise Repair® Volu-Firm® Eye Renewal Creamia yhdessä sarjan muiden tuotteiden kanssa selkeiden juonteiden ja ryppyjen näkyvyys vähenee, kasvot näyttävät kohotetuilta ja ihon nuorekas täyteläisyys ja kimmoisuus palautuu.


Käyttö

Levitä TimeWise Repair® Volu-Firm® Eye Renewal Creamia aamulla ja illalla puhdistuksen ja kosteutuksen jälkeen. Purista pieni määrä tuotetta esiin ja levitä voide putkilon metallipäällä. Aloita nenän vierestä ja levitä kaarevin liikkein ulospäin. Vältä silmän sisänurkkaa. Nosta levitinpää ihosta ja toista. Levitä samalla tekniikalla hellävaraisesti myös yläluomelle. Häivytä silmänalusten turvotusta hieromalla tuote hellävaraisesti ihoon kaarevin liikkein keskeltä kasvoja ulospäin.