Sunshine on my mind!

Päivät ovat valoisia, puissa lehdet ja lämpimät tuulet puhaltavat – kesä on vihdoin koittanut ja
Mary Kay tarjoaa tuotteet juuri tähän päivään.

Peachy At The Beach 

Valmistaudu rantapäivään ja kaunistaudu kesäksi kiireestä kantapäähän. Satin Body® Revitalizing Shea Scrub kuorii ihon ja saa sen tuntumaan ihanan pehmeältä ja kosteutetulta. Limited Edition Mint Bliss™ Energizing Lotion for Feet & Legs loihtii ihanat kesäjalat. Viilentävä, piristävä ja pehmentävä voide tuoksuu raikkaasti mintulta ja toimii myös jalkahoidon ihanana päätöksenä.Shine control

Lämpimänä päivänä väritön puuteri kiinnittää meikin ja poistaa kiiltoa. Beauty Blotter -paperit on pakattu näppärään pikkupakkaukseen, joka on helppo sujauttaa käsilaukkuun meikin nopeaa korjailua varten.The smell of summer 

Ikuista kesä tuoksulla, jossa tuntuu häivähdys omenaa, appelsiinia, ananasta, pionia ja passiohedelmää.


THE ”NO MAKEUP, MAKEUP LOOK”

Kesällä monet turvautuvat luonnolliseen tyyliin ja tavoittelevat täydellistä nudemeikkiä. Katso meikkivinkit, joilla korostat parhaita puoliasi vähällä vaivalla.

Kun tavoitteena ovat pitkät ja tuuheat ripset, ripsien pohjustus on välttämättömyys. Mary Kay® Lash Primer vahvistaa ripsivärin tehoa, kohottaa ripsiä ja antaa ripsille kestävää muotoa. Primer erottelee ripset ja saa ne näyttämään tuuheammilta ja pidemmiltä. Samalla se vahvistaa, hoitaa ja kosteuttaa ripsiä.

Tässä Mary Kay -suosikissa on rakastettu Lash Love® -koostumus ja innovatiivinen, kolme aluetta yhdistävä harja, joka antaa ripsille upeaa volyymia ja pituutta. Parhaan tuloksen ja kestävyyden saat käyttämällä Lash Love Fanorama® Mascaran alla Mary Kay® Lash Primeria.

CC-voiteen nimi tulee sanoista Color Correct. Sen avulla saat helposti ja nopeasti luonnollisen kauniin ihon. Hoitava koostumus korjaa epätasaisuuksia ja antaa kevyen peittävyyden, joka saa ihon näyttämään luonnollisen tasaiselta ja virheettömältä! Lisäksi voiteessa on aurinkosuojakerroin 15.

Mary Kay® Silky Setting Powder saa olosi itsevarmaksi kameran edessä ja livenä. Sävy parantaa omaa ihosävyä, tasoittaa ihon pintaa ja luo kauniin pehmentävän lookin. Kevyt mattapinta vähentää kiiltoa. Kätevä pitää mukana käsilaukussa meikin korjaamiseen kuumina kesäpäivinä.

Mary Kay® Silky Setting Powder saa olosi itsevarmaksi kameran edessä ja livenä. Sävy parantaa omaa ihosävyä, tasoittaa ihon pintaa ja luo kauniin pehmentävän lookin. Kevyt mattapinta vähentää kiiltoa. Kätevä pitää mukana käsilaukussa meikin korjaamiseen kuumina kesäpäivinä.


Spf For the win

Nyt on taas se ihana aika, kun vietämme kaiken liikenevän ajan ulkona auringossa. Mary Kayn valikoimassa on paljon ihonhoitotuotteita ja kasvoille tarkoitettuja tuotteita, jotka sisältävät aurinkosuojakertoimen. Näitä tuotteita voi hyvin käyttää vuoden ympäri.


Lyhyt SPF-kurssi 

MITEN? Levitä voidetta 15 minuuttia ennen aurinkoon siirtymistä, jotta suoja alkaa vaikuttaa. Lisää voidetta joka toinen tunti ja uimisen jälkeen. Lisää voidetta myös runsaan hikoilun jälkeen.

MIKSI? UVA- ja UVB-säteet saavat ihon ikääntymään ennen aikojaan ja voivat aiheuttaa myös ihosyöpää.

MILLOIN? Käytä päivittäin vähintään suojakerrointa 15. Vältä auringossa oleskelua keskipäivällä, kun auringon säteily on voimakkaimmillaan (klo 11–15). Suojaa kasvot ja pää hatulla.


TARKISTA IHONHOITORUTIINISI KESÄKESTÄVYYS

Hyvät ihonhoitotuotteet ovat ratkaisevassa osassa vuodenajasta riippumatta. Juttele Itsenäisen Ihonhoitokonsultin kanssa, hän auttaa sinua mielellään. Eikö sinulla vielä ole omaa Itsenäistä Ihonhoitokonsulttia? Napsauta tästä