Mary Kay® Eye Primer

Mary Kay® Eye Primer

8,5g

Haluatko, että silmämeikkisi näyttää mahdollisimman pitkään yhtä upealta kuin juuri tehtyäsi sen? Pohjusta luomet Mary Kay® Eye Primerilla ennen Mary Kay® Eye Coloria, niin yhdistelmä on voittamaton!

• Vedenkestävä
• Parantaa meikkaustulosta
• Saa luomivärin pysymään paremmin

Lisää tuotetietoa

Silmänympärysiholla on vähemmän talirauhasia, ja se muodostaa muuta ihoa vähemmän kollageenia ja elastiinia. Iän myötä ihon rasvakerros ohenee, mikä saa ihon näyttämään ohuelta ja toisinaan jopa painuneelta silmien ympärillä. Siksi silmänympärysiho tarvitsee erityistä huolenpitoa.

Ihon ja joidenkin meikkien sisältämä öljy ja kosteus saattavat saada silmämeikin kerääntymään luomivakoon, tahrautumaan ja hälvenemään. Pohjustamalla silmäluomen Mary Kay® Eye Primerilla luot parhaan mahdollisen pohjan silmämeikille ja ehkäiset meikin tahrautumista ja kerääntymistä luomivakoon.

Mary Kay® Eye Primer sisältää talkkia, joka auttaa muita meikkituotteita pysymään paikoillaan ja vahvistaa niiden ominaisuuksia. Ihoa hoitava retinyylipalmitaatti (A-vitamiinijohdannainen) parantaa ihon ulkonäköä ja saa sen näyttämään sileältä ja pehmeältä. Tuote sopii herkälle iholle, on hajusteeton ja testattu silmälääkärien valvonnassa ja sopii piilolinssien käyttäjille.


Käyttö

• Levitä pieni määrä silmäluomelle ennen luomiväriä.
• Taputtele hellävaraisesti ihoon sormenpäillä.