Mary Kay Clinical Solutions® Retinol 0.5 Set

Mary Kay Clinical Solutions® Retinol 0.5 Set

Maksimoi ikääntymisen merkkejä ehkäisevän ihonhoidon teho tämän lyömättömän kaksikon avulla, joka dokumentoidusti tuottaa havaittavia tuloksia. Setti sisältää tiivistetyn retinoliseerumin ja rauhoittavan facial milkin. Tuotteet ovat myynnissä myös erikseen.

Setti vaikuttaa kolmeen ikään liittyvään ongelmaan:
• Rypyt
• Epätasainen ihonsävy
• Ihon veltostuminen

Älä käytä, jos olet raskaana, imetät tai suunnittelet raskautta.

Lisää tuotetietoa

Mary Kay Clinical Solutions® Retinol 0.5
Sisältää puhdasta, tehokasta ja kliinisesti tutkittua 0,5-prosenttista retinolia sekä kasviuutteita, joiden on todistettu vahvistavan retinolin tehoa. Retinol 0.5 on täydellinen lisä useimpiin* ihonhoitorutiineihin, ja se kohdistuu kolmeen ikään liittyvään ongelmaan: ryppyihin, epätasaiseen ihonsävyyn ja kimmoisuuden menetykseen.

Kahdeksan viikkoa kestäneessä kliinisessä tutkimuksessa 100 % naisista koki ihonsa tulleen tasaisemmaksi ja heleämmäksi.**

*Retinol 0.5 -seerumia ei suositella Clear Proof® Acne Systemin käyttäjille.
**Tulokset perustuvat puolueettomaan 8 viikon kliiniseen tutkimukseen, jossa naiset käyttivät Retinol 0.5 -seerumia joka toinen ilta kahden ensimmäisen viikon ajan ja sen jälkeen joka ilta viikkoina 3–8. Luvut kuvastavat sitä prosenttiosuutta osallistujista, jolla tulos oli parantunut tietyllä alueella tai parannusten prosenttiosuutta, joka havaittiin alueella verrattuna tutkimuksen alussa tehtyihin mittauksiin.


Mary Kay Clinical Solutions® Calm + Restore Facial Milk
Sisältää kasviöljyjä (kookos, jojoba, saflori ja oliivi) – tehoruiske hyvää tekeviä rasvahappoja, jotka ravitsevat ja rauhoittavat ihoa. Glyseriini ja sokeriruo’osta saatava skvalaani torjuvat tunnetusti kosteuden haihtumista. Tämä on hyvä ominaisuus retinoinnin aikana, jolloin iho voi tuntua kuivemmalta.
Kliinisissä kokeissa Mary Kay Clinical Solutions® Calm + Restore Facial Milkillä todettiin nämä hyödyt:
• Rauhoittaa ärtynyttä ihoa
• Kosteuttaa välittömästi

*Tulokset perustuvat kahteen puolueettomaan kliiniseen tutkimukseen, joissa naiset käyttivät Mary Kay Clinical Solutions® Calm + Restore Facial Milkiä.

Tehokkaita tuloksia, miellyttävän tuntuinen iho.
Mary Kay on kehittänyt kahdeksan viikon retinointirutiinin, joka vähentää ihon epämiellyttävää tunnetta, kuten kuivuutta, ihon hilseilyä ja väliaikaista punoitusta, joita voi ilmaantua, kun aletaan käyttää puhdasta 0,5-prosenttista retinolia. Ainutlaatuinen käyttörutiini on suunniteltu yhteistyössä ihotautilääkärien kanssa. Sen avulla kaikki voivat kokea retinolin selkeät hyödyt ikään, etniseen taustaan tai ihotyyppiin katsomatta.


Käyttö

Mary Kay suosittelee puhdasta retinolia* ensi kertaa käyttäville hellävaraisen retinointirutiinin noudattamista. Lue lisää täältä ja kysy lisätietoja Itsenäiseltä Ihonhoitokonsultiltasi.


Mary Kay Clinical Solutions® Retinol 0.5
Levitä iltaisin puhdistetulle ja kuivalle iholle ylös- ja ulospäin suuntautuvin liikkein.
Kun odotat 5–10 minuuttia puhdistuksen jälkeen, ihoärsytyksen riski pienenee.
Levitä silmänympärysvoide ennen Retinol 0.5 -seerumin levittämistä. Muussa tapauksessa sormenpäihin voi jäädä retinolijäämiä, jotka aiheuttavat ihoärsytystä.


Seerumia voidaan käyttää yhdessä Mary Kay Clinical Solutions® Calm + Restore Facial Milkin* kanssa. Jatka tämän jälkeen Mary Kay® -ihonhoitorutiinisi** muilla tuotteilla. Käytä aina päivisin aurinkosuojakerrointa, kun käytät retinolia sisältäviä tuotteita.


Mary Kay Clinical Solutions® Calm + Restore Facial Milk
Ravista pulloa ja levitä kasvoille aamulla ja illalla ylös- ja ulospäin suuntautuvin liikkein ennen ihonhoitorutiinin muita tuotteita. Lisää päivän aikana tarpeen mukaan rauhoittamaan ihoa (voidaan levittää meikin päälle!). Mary Kay Clinical Solutions® Calm + Restore Facial Milkiä voidaan käyttää sellaisenaan tai kosteusvoiteen alla.*Jos TimeWise Repair® -tuotteet ovat ainoa retinolin lähteesi, Mary Kay suosittelee retinointirutiinia, jolla iho totutetaan Clinical Solutions® Retinol 0.5 -seerumin sisältämään suureen retinolipitoisuuteen.
**Retinol 0.5 -seerumia ei suositella Clear Proof® Acne Systemin käyttäjille.

Lue lisää.