Bold &bronze

Tämä meikki on suoraan vuoden 2020 muotiviikoilta! Lämmin ja pehmeä hehku sekä ovelat kissansilmärajaukset vievät ajatukset  Niilin kauniille rannoille.

Silmät: Rajaa yläluomi Mary Kay® Liquid Eyeliner Penillä ja maalaa siipi. Piirrä toinen rajaus muutama millimetri alaripsien alle ja maalaa samanlainen siipi kuin ylärajauksessa.

HEHKU: Sipaise poskipunan Juicy Peach -sävyä poskien korkeimpaan kohtaan ja levitä Highlighter Glazedia poskiluun yläpuolelle. Anna iholle kokonaisvaltaista hehkua levittämällä aurinkopuuterin Copper Glow -sävyä poskien korkeimpaan kohtaan, otsalle, ohimoille ja leukalinjaan.

Five Minute Face

Muutamalla helpolla mutta tehokkaalla tuotteella teet siistin ja tyylikkään meikin hetkessä.

Silmät: Harjaa kulmat tuuheiksi brow tintillä ja levitä Candlelight-sävyä korostamaan kulmaluuta. Sipaise Liquid Eye Shadow Purple Novaa koko silmäluomelle ja häivytä sormella. Levitä ripsiin Lash Intensity® Mascaraa.

Hehku: Sipaise aurinkopuuterin Gilded Glow -sävyä poskiluulle ja Shy Blush -sävyä poskien korkeimpaan kohtaan. Viimeistele Fancy Nancy -sävyisellä huulikiillolla, joka vaatii vähemmän levitystarkkuutta kiireessä. Täydellinen huulimeikki, kun aika on kortilla!

Pink OUT

Naisellinen, leikkisä, vahva. Tässä meikissä käytetään Mary Kayn ikonista vaaleanpunaista eri sävyissä!

Silmät: Levitä Candlelight-sävyä pohjaksi koko silmäluomelle All-Over Eye Shadow Brush -siveltimellä ja Dusty Rose -sävyä luomivakoon Eye Crease Brush -siveltimellä. Kirkasta silmän sisänurkkaa Crystalline-sävyllä, jonka levität Eye Smudger Brush -siveltimellä. Viimeistele levittämällä Frozen Iris -sävyä All-Over Eye Shadow Brush -siveltimellä silmän ulkokulmaan.

Huulet: Levitä huuliin kerros Powerful Pinkiä.

Finishing touch: Viimeistele Finishing Sprayllä ja suihkauta romanttista kukkaistuoksua ranteeseen ja korvan taakse.

Meltproof MATTE

Tämä mattapintainen ja kaunis look pysyy raikkaana myös kuumina kesäpäivinä.

Pohja: Valmistele ja suojaa iho foundation primerilla, joka sisältää aurinkosuojakertoimen. Levitä sen jälkeen matt foundationia, joka ehkäisee ikääntymisen näkyviä merkkejä ja pitää rasvoittuvan ja kiiltävän ihon kurissa. Käytä varjostus- ja poskipunasävyjä korostuksiin ja kauniiden kontrastien luomiseen.

Silmät: Levitä Biscottia koko silmäluomelle pohjasävyksi. Levitä Mahogany-sävyä luomivakoon ja viimeistele korostamalla silmiä Rustic-sävyllä, jota levität alaluomen sisempään kolmannekseen.

Huulet: Rajaa huulet ja levitä huuliin marjansävyistä huulipunaa.