Hemmottele ja hoida ihoa neljän kasvonaamion setillä, joka sopii erinomaisesti myös lahjaksi. Nämä naamiot tekevät ihmeitä niin väsyneelle, kuivalle kuin rasvoittuvallekin iholle, ja niitä voi käyttää yksin sellaisenaan tai yhdistellä kasvoille samalla kertaa. Hanki yksi setti itsellesi ja toinen ystävälle, jonka tiedät arvostavan rauhallista hetkeä kotikylpylässä.

Miss Pore-Fect

Epäpuhtaudet imevä savinaamio saa ihohuokoset tuntumaan täydellisen puhtailta ja antaa iholle mattapinnan. Sisältää vihreää savea, eteeristä rosmariiniöljyä ja mentolia.

Energy Queen

Aloita intensiivinen päivä parhaalla tavalla ja hae energiaa savinaamiosta, joka sisältää virkistävää kofeiinia. Sisältää japanilaista vihreää teetä, ruusunmarjaa ja manteliöljyä.

Lady Serenity

Suo itsellesi hetki omaa aikaa ylellisen täyteläiseltä tuntuvan viilentävän ja rauhoittavan naamion parissa. Sisältää aloe vera -uutetta ja pantenolia eli B5-provitamiinia.

Dewy Gal

Anna iholle raikasta hehkua kosteuttavalla geelinaamiolla ennen kuin kiirehdit iltaan. Nyt olet valmis illalliselle ja tanssilattialle! Sisältää hyaluronihappoa, glyseriiniä ja E-vitamiinia.

Jokaista naamiota voi käyttää kasvoilla kauttaaltaan, tai kasvojen eri osille voi ohjata täsmävaikutusta naamioita yhdistelemällä. Sujauta yksi naamioista matkalaukkuun virkistävää lomapäivää varten tai anna ystävälle rasiallinen virkistävää huolenpitoa.

Siveltimellä viime silaus

Levitä naamiot Mary Kay® Liquid Foundation Brushilla.

Mikä on päivän valinta?

Kolme kasvonaamioiden klassikkoa

Anna aktiivihiilen puhdistaa

Puhdista naamiolla alueet, joille syntyy helposti näppylöitä, kuten T-alue, rinta ja selkä.

Clear Proof® Deep-Cleansing Charcoal Mask

Kosteuta ja pehmennä

Kosteuta kasvoja kauttaaltaan tai käytä naamiota vain kuivilla alueilla. Säilytä jääkaapissa, niin naamio viilentää turvonnutta ihoa.

TimeWise® Moisture Renewing Gel Mask

Rauhoita, viilennä ja raikasta

Kiinteytä silmänympärysihoa ja torju turvotusta. Jätetään iholle.

Indulge® Soothing Eye Gel

Marja-Leena Majamäki

Marja-Leena Majamäki

Senior Sales Director

39500 Ikaalinen

Tietoa minusta

Lue lisää

Mail: marja-leena.majamaki@ippnet.fi