Miksi Mary Kay?

FUN & FRIENDSHIP

Valinta on sinun – voit itse päättää, kuinka paljon tai vähän aikaa haluat Mary Kayhin käyttää. Kokopäiväisesti, osa-aikaisesti tai harrastuksena – sinä päätät.

Pääset osaksi naisten verkostoa, jossa kaikki työskentelevät oman tulevaisuutensa eteen yhdessä.

Aloita itsenäinen urasi jo tänään.

MONEY & REWARDS

Voit ansaita jopa 50 % myymiesi tuotteiden hinnasta.

Halutessasi voit rakentaa oman tiimin, joka tekee samaa työtä kuin sinä. Korvaus-mahdollisuudet eivät rajoitu rahaan, vaan voit muun muassa pätevöityä ajamaan vaaleanpunaista autoa edullisessa auto-ohjelmassa.

Arvostus, huomionosoitukset ja tunnustus ovat asioita, joita tulet Mary Kayssa arvostamaan todennäköisesti kaikkein eniten.

PRODUCTS WOMEN LOVE

Mary Kayn valikoimassa on yli 300 tuotetta – innovatiivisia ihonhoitotuotteita, trendikkäitä meikkejä, vartalonhoitotuotteita ja tuoksuja.

Teemme joka vuosi satojatuhansia testejä taataksemme tuotteiden turvallisuuden ja niiden lupaamat tulokset.  

THE WORLD OF MARY KAY

Yrityksen perusti 60 vuotta sitten Mary Kay Ash, joka halusi rikastuttaa muiden naisten elämää itsenäisellä uramahdollisuudella, joka tarjoaa sekä taloudellista että henkilökohtaista kehitystä.

Nykyään yli 3,5 miljoonaa naista yli 40 maassa työskentelee tämän mahdollisuuden parissa ja myy Mary Kayn laadukkaita ihonhoito- ja meikkituotteita. 

”Meillä on kaikilla sama mahdollisuus, sama Starter Kit”

Marja-Leena Majamäki
Itsenäinen Senior Sales Director

Say Hello to Your Next Adventure!

Kaikki, jotka aloittavat Itsenäisenä Ihonhoitokonsulttina, aloittavat toiminnan pienimuotoisena. Jokaisen tilanne, odotukset ja tavoitteet ovat erilaiset. Kysy itseltäsi: Tarvitsenko lisäansioita? Haluanko kehittyä ihmisenä tai haastaa itseäni uudella tavalla? Kaipaanko elämääni iloa ja uusia ihmisiä? 


Jos vastasit kyllä johonkin kysymyksistä, toimi näin: Valitse joku tuhansista Itsenäisistä Ihonhoitokonsulteista, jotka ovat tehneet saman valinnan kuin sinä. Hän auttaa sinut alkuun.


Aloittaessasi Itsenäisenä Ihonhoitokonsulttina saat Starter Kitin, joka sisältää  kaiken alkuun pääsemisessä tarvittavan. Sinun tehtäväksesi jää vain päättää, kuinka nopeasti haluat edetä. Mary Kayssa työskentelet täysin omaan tahtiisi. Ympärilläsi on paljon sisarkollegoja, jotka mielellään kertovat kokemuksiaan ja antavat vinkkejä, jotta onnistut työssäsi. Tukenasi on myös yritys, jonka tärkein tehtävä on auttaa sinua etenemään itsenäisellä Mary Kay -urallasi juuri niin pitkälle kuin haluat.

Be your own Boss!

Q&A

Jäikö sinulle jotakin kysyttävää? Lue kysymyksiä ja vastauksia tältä