Clear Proof® Acne System Set

Clear Proof® Acne System Set

Clear Proof® -sarjan tuotteet on kehitetty poistamaan epäpuhtauksia ja liiallista talia. Yhdessä käytettynä sarjan tuotteilla on selkeä vaikutus finneihin taipuvaiselle iholle.

- Häivyttää ihohuokosten erottuvuutta.
- Auttaa torjumaan finnejä ja poistaa epäpuhtauksia.
- Kolme tuotteista sisältää salisyylihappoa ja rauhoittavia kasviuutteita.
- Torjuu kiiltoa ja sitoo liiallista talia.
- Rauhoittaa ihoa ja vähentää punoitusta.

Lue lisää Clear Proof® -sarjasta.

Lisää tuotetietoa

Yleistä tietoa Clear Proof® -sarjasta
Clear Proof® -sarja sisältää viisi tuotetta, jotka on kehitetty poistamaan epäpuhtauksia ihohuokosista.
Clarifying Cleanser, Pore-Purifying Serum ja Spot Solution sisältävät 2-prosenttista salisyylihappoa, joka torjuu tehokkaasti finnien muodostumista*. Koostumus tunkeutuu ihohuokosiin, poistaa liiallista talia ja epäpuhtauksia ja saa ihon näyttämään hyvinvoivalta ja kirkkaalta. Nämä tuotteet sisältävät myös maitohorsmaa, kanervaa ja takiaisjuurta, jotka hillitsevät näppylöiden punoitusta.
Sarjaan kuuluva Oil-Free Moisturizer rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa tekemättä siitä kiiltäväpintaista.
Lisäksi sarjaan kuuluu Deep-Cleansing Charcoal Mask. Tämä tehokas aktiivihiilinaamio poistaa epäpuhtaudet syvältä ihohuokosista.
Sarja on täydellinen yhdistelmä tuotteita, jotka auttavat saamaan kauniin ihon.

*Perustuu in vitro -kokeisiin.

Clear Proof® Clarifying Cleanser for Acne-Prone Skin on kirkas, vaahtoutuva puhdistusgeeli. Se sisältää 2-prosenttista salisyylihappoa, joka puhdistaa ihohuokoset ja poistaa kuollutta ihosolukkoa ja liiallista talia.

Clear Proof® Pore-Purifying Serum for Acne-Prone Skin on läpikuultava, silkkinen seerumi. Se sisältää 2-prosenttista salisyylihappoa, joka puhdistaa epäpuhtauksia ja torjuu finnien muodostumista.

Clear Proof® Spot Solution for Acne-Prone Skin on paikallistuote, joka sisältää 2-prosenttista salisyylihappoa ja kasviuutteita. Levitetään suoraan finneille ja näppylöille torjumaan niitä ja rauhoittamaan ihoa. Tuote tunkeutuu ihohuokosiin ja auttaa torjumaan mustapäitä ja epäpuhtauksia.

Clear Proof® Oil-Free Moisturizer for Acne-Prone Skin on kevyt ja öljytön kosteusvoide, joka tekee ihosta pehmeän ja sileän. Se kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa ja torjuu kiiltoa.

Suosittelemme setin täydentämistä Clear Proof® Deep-Cleansing Charcoal Maskilla. Naamiota käytetään 2–3 kertaa viikossa ihohuokosten syväpuhdistamiseen.


Käyttö

Clear Proof® -tuotteiden käyttöjärjestys:
Aloita puhdistamalla iho Clarifying Cleanserilla. Levitä sen jälkeen kasvoille Pore-Purifying Serumia ja tarvittaessa Spot Solutionia. Levitä kasvoille lopuksi Oil-Free Moisturizeria. Käytä Deep-Cleansing Charcoal Maskia 2–3 kertaa viikossa. Naamio levitetään puhtaalle ja kuivalle iholle.