Pehmeät, huolitellut ja kosteutetut kädet kolmessa helpossa vaiheessa

Palauta kosteutta kuiviin ja ahavoituneisiin käsiin, kuori iho raikkaan hyväntuoksuiseksi ja upota kädet hoitavaan kosteuteen, joka kestää jopa 24 tuntia. Setti sisältää kolme hemmottelevaa tuotetta, jotka palauttavat käsien ihon sileäksi ja nuorekkaaksi. Tuloksena ovat kosteutetut kädet, jotka saavat suojaa ikääntymisen merkeiltä.

Monta etua samassa setissä:

  • Kosteuttaa jopa 24 tuntia.
  • Kuorii, puhdistaa ja kosteuttaa.
  • Silottaa ja suojaa ihoa.
  • Sheavoi hemmottelee ihoa.
  • Tuoksuu raikkaasti valkoiselta teeltä ja sitrushedelmiltä.
  • Täydellinen lahja.

Ihana tuoksu

Kuorinta-aine ja käsivoide tuoksuvat raikkaasti valkoiselta teeltä ja sitrushedelmiltä. Tuoksussa on aistittavissa myös verigreippi ja sitruunaruoho sekä häivähdys kardemummaa, kirsikankukkaa ja jasmiinia.

Setin sisältö:

Satin Hands® Protecting Softener Fragrance-Free


joka vahvistaa ihon suojakerrosta ja kapseloi kosteutta ihoon. Voimakkaasti pehmentävä, hajusteeton voide valmistaa kädet virkistävää kuorintaa varten.

Satin Hands® Satin Smoothie® Refining Shea Scrub


joka kuorii ihoa tehokkaasti ja hellävaraisesti. Kädet tuntuvat sileiltä, ja päivittäinen käyttö virkistää käsiä entisestään. Kuorinta poistaa kuivan, kuolleen ihosolukon ja epäpuhtauksia ja tekee käsistä sileät ja pehmeät.

Satin Hands® Nourishing Shea Cream


joka kosteuttaa ihoa jopa 24 tuntia. Käsivoide tekee ihosta huomattavan sileän ja pehmeän. Voiteessa on sheavoita sekä aprikoosi-, saflori- ja auringonkukkaöljyä, jotka sisältävät runsaasti A- ja E-vitamiinia sekä omega-3-rasvahappoja.

Kati Tunturi

Kati Tunturi

Sales Director

39500 Ikaalinen

Tietoa minusta

Lue lisää

Mail: kati.tunturi@gmail.com