Mary Kay Naturally® Purifying Cleanser

Mary Kay Naturally® Purifying Cleanser

Mary Kay Naturally® Purifying Cleanser on voidemainen puhdistustuote, joka poistaa epäpuhtaudet hellävaraisesti. Koostumus ehkäisee ihon kiristävää tunnetta puhdistuksen jälkeen ja tekee ihosta pehmeän raikkaan, kosteutetun ja miellyttävän tuntuisen. Sisältää muun muassa ruiskaunokin kukkavettä, joka rauhoittaa ihoa.

• Poistaa epäpuhtaudet hellävaraisesti.
• Tekee ihosta raikkaan, kosteutetun, pehmeän ja miellyttävän tuntuisen.
• Iho näyttää raikkaalta ja tuntuu hyvinvoivalta ja sileältä.
• Tekee ihosta puhtaan ilman kiristävää tunnetta.

Lisää tuotetietoa

Mary Kay Naturally® Purifying Cleanser on mieto puhdistustuote, jossa on hento vaniljan tuoksu. Se poistaa epäpuhtaudet ja tekee ihosta raikkaan, kosteutetun, pehmeän ja miellyttävän tuntuisen. Tuote sopii myös herkälle iholle ja sisältää ruiskaunokin kukkavettä ja manteliöljyä, jotka molemmat rauhoittavat ihoa. Sisältää myös kosteuttavaa glyseriiniä ja antioksidanttipitoista E-vitamiinia.

Mary Kay Naturally® Purifying Cleanser sisältää 0 % parabeeneja, ftalaatteja, synteettisiä haju- ja väriaineita sekä SLS:ää/SLES:ää muiden Mary Kay Naturally® -tuotteiden lailla. Purifying Cleanser sisältää 0 % silikonia, mineraaliöljyä, alkoholia ja muuntogeenisiä ainesosia. Ainesosista 99,49 % on luonnollista alkuperää1. Loput 0,51 % ovat välttämättömiä muiden ainesosien sekoittamisen ja tuotteen vaikutuksen takaamiseksi.

Mary Kay Naturally® -tuotteiden tunnusmerkkejä ovat laatu ja tehokkaat, luonnollisista lähteistä peräisin olevat ainesosat2. Lisäksi kaikki Mary Kay Naturally® -tuotesarjan tuotteet on sertifioitu luonnonkosmetiikkaa koskevan standardin mukaisesti. Olemme valinneet sarjalle EcoCertin myöntämän COSMOS Natural -sertifioinnin.3

Mary Kay on myös teetättänyt riippumattomia kuluttajatestejä ja kliinisiä kokeita varmistaakseen, että tuotteet ovat mietoja ja herkälle iholle sopivia.

Voit käyttää kaikkia Mary Kay Naturally® -tuotteita yhdessä tai yhdistellä niitä Mary Kayn muihin ihonhoitotuotteisiin ja luoda oman räätälöidyn ihonhoitorutiinisi.

1)99,49 % ainesosista on peräisin luonnollisista lähteistä, ja ainesosia käsitellään yleisesti hyväksyttyjen standardien, tällä hetkellä COSMOS-standardin, mukaisesti. Luonnollisia lähteitä ovat vesi, kasvit, mineraalit, mineraaleista valmistetut ainesosat ja muut maataloudesta saatavat ainesosat.

2)Vähintään 90 % ainesosista on peräisin luonnollisista lähteistä, ja ainesosia käsitellään yleisesti hyväksyttyjen standardien, tällä hetkellä COSMOS-standardin, mukaisesti. Luonnollisia lähteitä ovat vesi, kasvit, mineraalit, mineraaleista valmistetut ainesosat ja muut maataloudesta saatavat ainesosat.

3)Lisätietoa COSMOS-standardista on osoitteessa cosmos-standard.org/about-the-cosmos-standard

Dermatologisesti testattu
Mieto koostumus normaalille ja kuivalle iholle
Sopii herkälle iholle
Kliinisesti testattu ihoärsytyksen ja allergisten reaktioiden varalta
Ei tuki ihohuokosia


Käyttö

• Kostuta kasvot ja kaula vedellä.
• Parhaan tuloksen saat, kun levität Mary Kay Naturally® Purifying Cleanseria vanulapulla. Vältä herkkää silmänympärysihoa.
• Levitä tuotetta kasvoille ja kaulalle.
• Huuhtele huolellisesti.
• Käytä aamulla ja illalla ennen muita ihonhoitotuotteita.
• Halutessasi voit sekoittaa Mary Kay Naturally® Purifying Cleanseriin Mary Kay Naturally® Exfoliating Powderia, jolloin saat ylellisen kuorinnan.