Täydellinen pohja


Esittelyssä NEW! TimeWise® Matte 3D ja Luminous 3D

Sinä olet yksilö ja ansaitset yksilöllisen foundationin. Loimme ainutlaatuista IntelliMatch® Technologya hyödyntäen foundationin, joka sopii jokaisen naisen ihonsävyyn. Foundation kestää 12 tuntia, ja valittavana on mattapintainen tai heleyttävä koostumus.

Uusi TimeWise 3D® Foundation tekee täydellisen sävyn löytämisestä helpompaa kuin koskaan ennen!

IntelliMatch® Technology

Hyödynsimme ainutlaatuista IntelliMatch® Technologya ja uusimpia tieteellisiä tutkimustuloksia sävyjen yhteensovittamisesta ja loimme TimeWise 3D® Foundationin – se tarjoaa täydellisen sävyn aiempaa huomattavasti useammalle naiselle.

Age Minimize 3D Complex

Uusi TimeWise 3D® Foundation sisältää samaa ainutlaatuista Age Minimize 3D Complexia kuin TimeWise® Miracle Set 3D™ ja auttaa torjumaan ikääntymisen näkyviä merkkejä. Iho näyttää heti raikkaammalta, kiinteämmältä ja nuorekkaammalta.

Matte & Luminous Finishes

”Sopii paremmin ihonsävyyni kuin mikään aiemmin käyttämäni foundation!” Näin 80 % naisista sanoi kokeiltuaan* TimeWise 3D® Foundationia. Uudesta foundationista on saatavilla joko mattapintainen tai heleyttävä koostumus, joka kestää 12 tuntia. Lopputulos on höyhenenkevyt ja tuntuu raikkaalta koko päivän.
*Riippumaton kuluttajatutkimus, jossa 157 naista käytti TimeWise® Matte 3D Foundationia ja 144 naista TimeWise® Luminous 3D Foundationia viikon ajan.

The Real You


Kun kehitimme TimeWise 3D® Foundationia, tavoitteena oli löytää sävyjä, joka sopisivat kaikille ihonsävyille. Tässä naiset eri puolilta maailmaa esittelevät, miten he löysivät oman perfect matchinsa TimeWise® Matte 3D ja Luminous 3D Foundationin avulla. Oletko sinä jo löytänyt perfect matchisi? Julkaise kuva Instagramissa tunnisteella #ItsWhatsUnderneath!
Kaisu Vahtokari

Kaisu Vahtokari

Senior Consultant

28120 Pori

Tietoa minusta

Lue lisää

Mail: kaisu.vahtokari@gmail.com