Tehosta ihonhoitorutiinia

Värähtelevä puhdistusharja tekee ihosta puhtaamman kuin koskaan ja valmistelee ihon ihonhoidon seuraavaa vaihetta varten. Erikseen ostettava hierontapää virkistää ihoa ja antaa sille nuorekasta heleyttä. Samalla se tehostaa seerumin imeytymistä. Skinvigorate Sonic® Skin Care System on ylivoimaisen ihonhoidon salaisuus.

Kauniin ihon salaisuus

Katso, miten Skinvigorate Sonic® Skin Care System toimii ja mitä hyötyä sen käytöstä on.

Ylivoimaista puhdistusta vain 60 sekunnissa

Räätälöity rutiini tuottaa erottuvat tulokset

Skinvigorate Sonic® Skin Care -harjan yli 200 värähdystä sekunnissa puhdistaa ihohuokoset ja poistaa meikkijäämät ja epäpuhtaudet. Harjassa on kolme nopeutta, ja se puhdistaa ihon neljä kertaa paremmin kuin tavallinen puhdistus käsin.* Skinvigorate Sonic® Skin Care Systemiä arvostavat niin naiset kuin miehetkin.

Tehosta ihonhoitorutiinia kasvohieronnalla.

Mikrohieronta tehostaa vaikutusta. Hanki harjaan erikseen ostettava hierontapää, joka värähtelee 24 000 kertaa kahdessa minuutissa. Mikrohieronta saa seerumin** imeytymään nopeammin kasvoille ja kaulalle ja tekee ihosta nuorekkaamman ja kuulaamman näköisen.

* Puolueeton kliininen tutkimus, jossa 21 naista käytti puhdistusainetta sekä Skinvigorate Sonic® Skin Care -harjaa ja Skinvigorate Sonic® Facial Cleansing -harjaspäätä 15 sekuntia. ** Älä käytä hierontapäätä aknetuotteiden tai aurinkosuojatuotteiden kanssa.
Kaisu Vahtokari

Kaisu Vahtokari

Senior Consultant

28120 Pori

Tietoa minusta

Lue lisää

Mail: kaisu.vahtokari@gmail.com