10-060202

MK Men® Advanced Eye Cream

18 g

Pirteä, avoin katse saa kasvot näyttämään nuorekkailta. Tämä edistynyt, kolmivaikutteinen silmänympärysvoide häivyttää väsymyksen merkit kosteuttamalla ihoa, vahvistamalla kimmoisuutta ja torjumalla ikääntymisen merkkejä silmien alueella.

• Kosteuttaa
• Vahvistaa ihon kimmoisuutta
• Torjuu tummia silmänalusia ja silmäpusseja
• Vähentää ikääntymisen näkyviä merkkejä

Lisää tuotetietoa

Miesten ja naisten ihon erilaiset tarpeet johtuvat pääosin hormoneista, mutta myös ulkoiset tekijät, kuten parranajo, johtavat erilaisiin tarpeisiin. Siksi Mary Kay on kehittänyt tuotesarjan erityisesti miehille. MKMen® on helppokäyttöinen ja tehokas ihonhoitosarja, jonka suunnittelussa on pidetty lähtökohtana miesten ihoa. Se on kokonaisvaltainen ratkaisu jokaiselle miehelle.

Väsymyksen, stressin ja auringon aiheuttaman ikääntymisen ensi merkit näkyvät usein silmien alueella tummina silmänalusina, silmäpusseina ja juonteina tai ryppyinä. MKMen® Advanced Eye Cream on ohut silmänympärysvoide, joka kosteuttaa ihoa välittömästi ja tukee ihon kimmoisuutta. Edistynyt tuotekoostumus auttaa vähentämään hienojen juonteiden ja ryppyjen näkyvyyttä silmien ympärillä.

Käyttämällä MKMen® Advanced Eye Creamia yhdessä MKMen®-sarjan muiden tuotteiden kanssa ihosta tulee puhdas ja se näyttää raikkaalta ja nuorekkaalta pitkään. Tuote sopii herkälle iholle, on kliinisesti testattu ihoärsytyksen ja allergisten reaktioiden varalta eikä tuki ihohuokosia. Tuote on testattu silmälääkärien valvonnassa ja sopii piilolinssien käyttäjille.


Käyttö

• Taputtele voidetta silmänympärysiholle hellävaraisesti nimettömällä taputellen.
• Levitetään aamulla ja illalla puhdistuksen ja kosteutuksen jälkeen.