MKMen® Facial Set

MKMen® Facial Set

MKMen® Facial Set sisältää helppokäyttöiset tuotteet täydellistä ihonhoitorutiinia varten. Mukana on muun muassa tuotteet ihon puhdistamiseen, parranajoon ja kosteutukseen. Näiden tuotteiden avulla parhaiden puolien näyttäminen ei ole koskaan ollut helpompaa!

• Poistaa epäpuhtaudet
• Rauhoittaa ja tasapainottaa
• Hillitsee ihoärsytystä
• Kosteuttaa
• Virkistää
• Parantaa ihon kimmoisuutta
• Vähentää ikääntymisen näkyviä merkkejä
• Suojaa ihoa haitallisilta UVA- ja UVB-säteiltä

Lisää tuotetietoa

Puhdistus on raikkaan ja elinvoimaisen ulkonäön perusta. Ihon pintaan kertyy joka päivä kuolleita ihosoluja. Ihohuokosten tukkiutuminen saattaa saada karvat kasvamaan sisäänpäin, jolloin talirauhaset tulehtuvat. Ihon näyttää samealta ja ikäänsä vanhemmalta. MKMen® Daily Facial Wash poistaa lian ja epäpuhtaudet ihohuokosista, ja sen aktiiviset ainesosat auttavat vähentämään ikääntymisen näkyviä merkkejä. Virkistävä koostumus kuorii ihoa, tekee siitä sileän ja valmistaa sen höyläämistä varten. Puhdistusainetta voi käyttää myös parranajon jälkeen poistamaan parranajon paljastamia epäpuhtauksia.

Parranajo kuivattaa ja ärsyttää helposti ihoa. Oikeat valmistelut tekevät parranajosta miellyttävän kokemuksen ja antavat täydelliset tulokset yhdellä ajolla. MKMen® Shave Foam ympäröi jokaisen partakarvan ja muodostaa suojaavan kerroksen partahöylän ja ihon väliin. Näin parranajo sujuu tasaisesti ja sileästi ihoa ärsyttämättä. Partavaahdon mieto, raikas tuoksu virkistää. Hoitava koostumus sisältää kurkku- ja aaloeuutteita, jotka rauhoittavat ihoa parranajon jälkeen ja suojaavat ihoärsytykseltä.

Aftershave on parranajon luonnollinen päätös. Se estää ihon kuivumista ja sameutta. MKMen® Cooling After-Shave Gel rauhoittaa ihoa, ehkäisee ihon ärtymistä, kosteuttaa ja saa ihon tuntumaan pehmeältä. Hoitava koostumus sisältää ihoa rauhoittavaa aaloeuutetta ja allantoiinia, joka saa ihon tuntumaan pehmeältä ja näyttämään sileältä ja tasapainoiselta.

MKMen® Advanced Facial Hydrator SPF 30 kosteuttaa välittömästi ja suojaa ihoa haitallisilta UVA- ja UVB-säteiltä. Kevyt koostumus tuntuu raikkaalta, imeytyy nopeasti eikä jätä ihoa tahmaiseksi. Tuote kosteuttaa jopa 10 tuntia, ja sen patentoitu MKMen® Complex auttaa vähentämään hienojen juonteiden ja ryppyjen näkyvyyttä. Edistynyt koostumus sisältää runsaasti antioksidantteja, jotka auttavat torjumaan vapaiden radikaalien aiheuttamia ikääntymisen merkkejä.

Väsymyksen, stressin ja auringon aiheuttaman ikääntymisen ensi merkit näkyvät usein silmien alueella tummina silmänalusina, silmäpusseina ja juonteina tai ryppyinä. MKMen® Advanced Eye Cream on ohut silmänympärysvoide, joka kosteuttaa ihoa välittömästi ja tukee ihon kimmoisuutta. Edistynyt tuotekoostumus auttaa vähentämään hienojen juonteiden ja ryppyjen näkyvyyttä silmien ympärillä.

Käyttämällä MKMen® Daily Facial Washia, MKMen® Shave Foamia, MKMen® Cooling After-Shave Geliä, MKMen® Facial Hydrator SFP 30 -kosteusvoidetta ja MKMen® Advanced Eye Creamia yhdessä iho pysyy puhtaana ja raikkaana ja näyttää nuorekkaalta pitkään.


Käyttö

• Huuhtele kasvot ja kaula vedellä. Vaahdota MKMen® Daily Facial Washia käsiin ja levitä vaahto kasvoille ja kaulalle. Huuhtele lämpimällä vedellä.
• Puhdista kasvot ja huuhtele ne lämpimällä vedellä ennen parranajoa. Se helpottaa parranajoa avaamalla karvatupet. Paina pullosta tasainen kerros MKMen® Shave Foamia kostealle iholle. Aja parta ja huuhtele iho.
• Levitä MKMen® Cooling After-Shave Geliä kasvoille parranajon jälkeen. Vältä silmänympäryksen herkkää ihoa. Jos tuotetta joutuu silmään, huuhtele runsaalla vedellä.
• Levitä MKMen® Advanced Facial Hydratoria SPF 30 aamulla ja illalla puhdistuksen jälkeen ja tarvittaessa päivän mittaan.
• Taputtele MKMen® Advanced Eye Cream silmänympärysihoon hellävaraisesti nimettömällä. Levitetään aamulla ja illalla puhdistuksen ja kosteutuksen jälkeen.