Mary Kay Clinical Solutions® Booster Ferulic+Niacinamide Brightener

Mary Kay Clinical Solutions® Booster Ferulic+Niacinamide Brightener

15 ml

Clinical Solutions -sarjan kirkastava boosteri. Lisäksi sen kolmivaikutteiset ainesosat ferulihappo, niasiiniamidi ja valkopapu-uute auttavat häivyttämään pigmenttimuutoksia ja tasoittamaan ihonsävyä.

• Ihoa kirkastava vaikutus
• Ihonsävyä tasoittava vaikutus
• Pigmenttimuutoksia havaittavasti häivyttävä vaikutus

Lisää tuotetietoa

Ainesosat
Ferulihappo
Ferulihappo on tehokas antioksidantti. Se suojaa ihoa ulkoisilta tekijöiltä, jotka aiheuttavat pigmenttimuutoksia (hyperpigmentaatiota). Ferulihappo auttaa ehkäisemään vapaiden radikaalien muodostumista iholla, mikä pienentää pigmenttimuutosten syntymisen riskiä. Se tukee myös ihon antioksidanttijärjestelmää*, mikä auttaa häivyttämään pigmenttimuutoksia. Ferulihapolla on ihoa rauhoittava ja pigmenttimuutosten tavallisimpia aiheuttajia torjuva vaikutus. Ihosta tulee tasaisempi ja kirkkaampi.

Niasiiniamidi (B3-vitamiini)
Niasiiniamidi on B3-vitamiinin kahdesta yleisimmästä muodosta toinen. Se on välttämätön ravintoaine ja tunnetaan ihoa kirkastavasta vaikutuksestaan. Niasiiniamidin käytön on osoitettu vähentävän merkittävästi ihon näkyviä pigmenttimuutoksia (hyperpigmentaatiota), sillä se tukee ihon suojakerrosta (ihon ensimmäistä suojausta ulkoisia tekijöitä vastaan). Sillä on myös antioksidanttinen vaikutus, ja ferulihapon tavoin se auttaa torjumaan pigmenttimuutosten tavallisimpia aiheuttajia.
Valkopapu-uute

Mary Kay on havainnut, että valkopapu-uutteella (englanniksi navy beans) on ihoa kirkastava vaikutus, ja on patentoinut tähän löydökseen perustuvan ainesosateknologian. Uute häivyttää* myös jo syntyneitä pigmenttimuutoksia ja tasoittaa ihonsävyä.

*Perustuu in vitro -kokeisiin.

Jos käytät Mary Kay Clinical Solutions Retinol 0.5:tä, voit lisätä kirkastavan boosterin ihonhoitorutiiniisi, kun olet suorittanut retinointiprosessin. Lisäksi käyttää boosteria yhdessä Mary Kay Clinical Solutions Booster - HA+ Ceramide Hydratorin kanssa.

• Testattu ihoärsytyksen ja allergisten reaktioiden varalta
• Dermatologisesti testattu
• Ei tuki ihohuokosia


Käyttö

Ota puhdistuksen ja kasvoveden jälkeen 6–8 pisaraa kädelle (mieltymyksesi mukaan). Levitä kasvoille ja kaulalle tasaisesti. Vältä silmänympärysihoa.
• Tämä boosteri sopii kaikille ja käytettäväksi aamuisin ja iltaisin.
• Levitä sen jälkeen seerumi ja kosteusvoide.

Voiko useita boostereita käyttää samanaikaisesti?
Kyllä, voit käyttää Mary Kay Clinical Solutions® Ferulic + Niacinamide Brighteneria yhdessä HA + Ceramide Hydratorin kanssa. HA + Ceramide Hydrator tulee tällöin aina levittää ensimmäisenä. HA + Ceramide Hydratorin kanssa suositellaan kuitenkin käytettäväksi vain YHTÄ boosteria. Valitse tarpeisiisi sopiva boosteri.