TimeWise® Pore Minimizer

TimeWise® Pore Minimizer

29 ml

Vähentää ihohuokosten näkyvyyttä ja antaa iholle sileämmän ja nuorekkaamman ulkonäön. Valmiina lähikuvaan!

• Tekee ihon miellyttävän tuntuiseksi ja vähentää ihon punoitusta
• Tekee ihosta näkyvästi sileämmän
• Sopii kaikille ihotyypeille ja ihonsävyille
• Öljytön

Lisää tuotetietoa

Tämä nopeasti imeytyvä seerumi antaa päivittäisen suojan, joka ehkäisee ihohuokosten suurentumista. Se vähentää ihohuokosten näkyvyyttä ja tekee ihosta välittömästi puhtaan ja raikkaan tuntuisen. Kun katsot kuvaasi peilistä, voit tuntea olosi mukavaksi, koska ihosi kestää lähempääkin tarkastelua. Pore Minimizeria kahdesti päivässä kolmen viikon ajan käyttäneistä naisista 80 % tunsi olonsa varmemmaksi ulkonäkönsä suhteen myös lähikuvassa.

Kun ihohuokoset on puhdistettu Microdermabrasion Refinella epäpuhtauksista ja kuolleista ihosoluista, Pore Minimizer vaikuttaa välittömästi ihoon ja saa ihohuokoset näyttämään pienemmiltä. Säännöllisellä käytöllä tulokset paranevat entisestään ajan myötä.

Tämä ravintoaineita sisältävä seerumi rauhoittaa ihoa ja antaa hyvinvoinnin tunteen. Käytä tuotetta välittömästi Microdermabrasion Refinen jälkeen vähentämään punoitusta ja rauhoittamaan herkkää ihoa. Käytä tuotetta aamuin illoin, kun haluat vähentää ihohuokosten näkyvyyttä ja saada näkyvästi pehmeämmän ja kauniimman ihon.

Jos haluat olla sinut ulkonäkösi kanssa jopa lähikuvassa, TimeWise® Microdermabrasion Refine ja Pore Minimizer ovat lyömätön tehoyhdistelmä. Käytä Refinea 2–3 kertaa viikossa poistamaan epäpuhtaudet ihohuokosista ja valmistelemaan iho Pore Minimizeria varten, joka vähentää ihohuokosten näkyvyyttä välittömästi.


Käyttö

• Microdermabrasion Pore Minimizeria käytetään yhdessä TimeWise® Microdermabrasion Refinen kanssa. Levitä pieni määrä Refinea kostealle iholle ja hiero sormenpäillä hellävaraisesti ihoon 1–2 minuutin ajan. Huuhtele huolellisesti vedellä ja kuivaa. Käytä 2–3 kertaa viikossa. Käytä harvemmin herkällä iholla.
• Levitä sen jälkeen Pore Minimizeria. Tätä seerumia voi käyttää päivittäin.