TimeWise® Age Minimize 3D™ Day Cream SPF30

There is no associated products to buy ...

TimeWise® Age Minimize 3D™ Day Cream SPF30

Kosteuttava päivävoide auttaa ehkäisemään ikääntymisen näkyviä merkkejä. Se edistää ihon luonnollista, nuorekasta heleyttä, häivyttää hienojen juonteiden ja ryppyjen erottuvuutta sekä kosteuttaa ihoa 12 tuntia. Sisältää UVA- ja UVB-suojan (saatavilla myös ilman aurinkosuojakerrointa).

• Heleyttää ihoa ja auttaa tasoittamaan ihonsävyä
• Häivyttää hienojen juonteiden ja ryppyjen erottuvuutta
• Edistää ihon luonnollista, nuorekasta heleyttä
• Sisältää ainutlaatuista Age Minimize 3D™ Complexia

Lisää tuotetietoa

Päivävoide sisältää muiden TimeWise® Miracle Set 3D™ -tuotteiden tapaan antioksidantteja*, jotka auttavat neutraloimaan vapaita radikaaleja. Lisäksi voiteessa on UVA- ja UVB-suoja. Voide auttaa ihoa näyttämään nuorekkaalta ja tekee ihosta pehmeän ja sileän. Kosteuttaa ihoa 24 tuntia TimeWise® Age Minimize 3D™ Night Creamin kanssa käytettynä.

Tuote on osa TimeWise® Miracle Set 3D™ -settiä, johon kuuluu neljä tuotetta. Ne maksimoivat toistensa vaikutukset ja auttavat ehkäisemään tekijöitä, jotka ikäännyttävät ihoa ennenaikaisesti. Setti suojaa (defends) ihoa, viivästyttää (delays) ikääntymisen merkkejä ja antaa tuloksia (delivers). Se sisältää ainutlaatuista Age Minimize 3D™ Complexia, joka auttaa ihoa näyttämään nuorekkaalta pidempään. Käyttämällä TimeWise® Age Minimize 3D™ Day Cream SPF 30 -voidetta yhdessä setin muiden tuotteiden kanssa autat ihoa torjumaan ikääntymisen näkyviä merkkejä.

Age Minimize 3D™ Complex sisältää kolmea ainesosaa, jotka auttavat vähentämään ikääntymisen näkyviä merkkejä.
Kapseloitu resveratroli: Sisältää kolmivaikutteisia antioksidantteja, tasoittaa ihonsävyä* ja tukee ihon kollageenia.*
B3-vitamiini: Tehokas antioksidantti, joka heleyttää ihoa ja tasoittaa ihonsävyä.
Ikääntymisen merkkejä ehkäisevä peptidi: Tukee ihon kollageenia ja elastiinia*, jotka edistävät ihon kimmoisuutta ja nuorekasta ulkonäköä.
Tuote sisältää myös kaktusviikunauutetta, joka auttaa ylläpitämään ihon luonnollista kosteussuojaa.*

Tuote on kliinisesti testattu ihotautilääkärien valvonnassa ihoärsytyksen ja allergisten reaktioiden varalta. Tuote on hajusteeton, ei tuki ihohuokosia ja sopii herkälle iholle.

Saatavana normaalille ja kuivalle iholle sekä rasvoittuvalle ja sekaiholle.

*Perustuu avainainesosien in vitro -kokeisiin.


Käyttö

Levitä voidetta kasvoille ja kaulalle puhdistuksen jälkeen.