TimeWise® Age Minimize 3D™ 4-in-1 Cleanser

There is no associated products to buy ...

TimeWise® Age Minimize 3D™ 4-in-1 Cleanser

Monivaikutteinen puhdistustuote poistaa epäpuhtauksia, saa ihon tuntumaan puhtaalta, kuorii ja heleyttää ihoa. Se tukee ihon luonnollista nuorekkuutta ja valmistelee ihon ihonhoitorutiinin seuraavaa vaihetta varten.

• Poistaa hellävaraisesti meikin ja epäpuhtaudet
• Käytetään kaksi kertaa päivässä. Tekee ihosta pehmeän ja sileän
• Sisältää ainutlaatuista Age Minimize 3D™ Complexia

Lisää tuotetietoa

Tuote on osa neljän tuotteen TimeWise® Miracle Set 3D™ -settiä. Yhdessä käytettynä tuotteet maksimoivat toistensa vaikutukset ja auttavat ehkäisemään tekijöitä, jotka ikäännyttävät ihoa ennenaikaisesti. Setti suojaa (defends) ihoa, viivästyttää (delays) ikääntymisen merkkejä ja antaa tuloksia (delivers). Tuotteet sisältävät ainutlaatuista Age Minimize 3D™ Complexia, joka auttaa ihoa näyttämään nuorekkaalta pidempään. Käyttämällä TimeWise® Age Minimize 3D™ 4-in-1 Cleanseria yhdessä setin muiden tuotteiden kanssa autat ihoa torjumaan ikääntymisen näkyviä merkkejä. TimeWise® Miracle Set 3D™ antaa tuloksia ja saa iho näyttämään nuorekkaammalta vain neljässä viikossa.*

Age Minimize 3D™ Complex sisältää kolmea ainesosaa, jotka auttavat vähentämään ikääntymisen näkyviä merkkejä.
Kapseloitu resveratroli: Sisältää kolmivaikutteisia antioksidantteja, tasoittaa ihonsävyä** ja tukee ihon kollageenia.**
B3-vitamiini: Tehokas antioksidantti, joka heleyttää ihoa ja tasoittaa ihonsävyä.
Ikääntymisen merkkejä ehkäisevä peptidi: Tukee ihon kollageenia ja elastiinia**, jotka edistävät ihon kimmoisuutta ja nuorekasta ulkonäköä.

Tuote on kliinisesti testattu ihotautilääkärien valvonnassa ihoärsytyksen ja allergisten reaktioiden varalta. Tuote on hajusteeton, ei tuki ihohuokosia ja sopii herkälle iholle.

Saatavana normaalille ja kuivalle iholle sekä rasvoittuvalle ja sekaiholle.

*Puolueeton kliininen tutkimus, jossa 62 naista käytti TimeWise® Miracle Set 3D™ -tuotteita kaksi kertaa päivässä 12 viikon ajan.
**Perustuu avainainesosien in vitro -kokeisiin.


Käyttö

Kostuta kasvot ja kaula vedellä.
Levitä kasvoille ja kaulalle TimeWise® Age Minimize 3D™ 4-in-1 Cleanseria. Vältä silmänympäryksen herkkää ihoa.
Vaahdota halutessasi puhdistusaine veteen.
Huuhtele huolellisesti.
Käytä aamulla ja illalla ennen muita ihonhoitotuotteita.