MARY KAY MAAILMALLA

Vaatimattoman alun jälkeen Mary Kay Inc. on kasvanut Dallasista kansainväliseksi suuryritykseksi ja on nykyään maailman suurimpia ihonhoito- ja kosmetiikka-alan suoramyyntiyrityksiä. Mary Kayn tuotteita myydään yli 35 markkina-alueella, ja Itsenäisiä Ihonhoitokonsultteja on jo yli 3 miljoonaa. Yrityksen pääkonttori on Dallasin esikaupunkialueella Addisonissa Texasissa Yhdysvalloissa. Yritys kehittää, valmistaa ja pakkaa suurimman osan tuotteistaan omissa huipputeknisissä tehtaissaan Dallasissa ja Kiinassa.

PIKAFAKTAT

Mary Kay maailmalla
Mary Kayn tuotteita myydään yli 35 markkina-alueella maailman joka kolkalla, ja maailmanlaajuisesti myyjäkuntaan kuuluu yli 3 miljoonaa konsulttia. Vuodesta 1990 lähtien Mary Kay Inc. on laajentunut kovaa tahtia ja aloittanut liiketoiminnan yli 20 markkina-alueella.

Pääkonttori
Mary Kayn pääkonttori on Dallasin esikaupunkialueella Addisonissa Texasissa Yhdysvalloissa.

Myynti
Mary Kayn tuotteita myydään yli 35 markkina-alueella maailman joka kolkalla, ja maailmanlaajuisesti myyjäkuntaan kuuluu yli 3 miljoonaa konsulttia. Vuodesta 1990 lähtien Mary Kay Inc. on laajentunut kovaa tahtia ja aloittanut liiketoiminnan yli 20 markkina-alueella. Mary Kay Inc:n maailmanlaajuinen tukkumyynti on vuodessa yli 3 miljardia Yhdysvaltain dollaria.

Tutkimus ja kehitys
Mary Kayn tutkijat tekevät maailmanlaajuista yhteistyötä puolueettomien asiantuntijoiden kanssa. Mary Kay Inc. käyttää vuodessa miljoonia dollareita ja suorittaa yli 500 000 koetta varmistaakseen, että Mary Kay® -tuotteet täyttävät tiukat turvallisuus-, laatu- ja tehokkuusvaatimukset.

Mary Kay on inspiroinut maailman naisia jo 55 vuoden ajan mahdollistamalla henkilökohtaista kasvua ja tarjoamalla taloudellista vapautta.

Mary Kay on tuonut markkinoille innovatiivisia, ajattomia tuotteita vuodesta 1963 lähtien.

Mary Kay on lahjoittanut vuosien aikana miljoonia dollareita hyväntekeväisyyteen, ja yritys toimii planeettamme voimavarojen säästämiseksi.

Eila Asikainen

Eila Asikainen

Senior Consultant

79100 Leppävirta

Tietoa minusta

Lue lisää

Mail: eila.asikainen@pp.inet.fi