Palkitseva työ

Voit ansaita jopa 50 prosenttia* myymiesi tuotteiden hinnasta, saada palkkioita ja tunnustusta matkan varrella. Päätät itse, mikä on sinulle tärkeää.

Oletko valmis aloittamaan?>

Ansiomahdollisuudet

Ansiot alkavat tuotemyynnillä. Itsenäisellä uran perusta on tuotteiden myyminen. Voit ansaita jopa 50 prosenttia myymiesi tuotteiden hinnasta. Se on alan avokätisimpiä prosenttiosuuksia, minkä ansiosta itsenäinen Mary Kay -ura on hyvä valinta lisätulojen kerryttämiseksi tai kannattavaksi kokopäivätyöksi.

Uusimmat tuotteet

Onko muoti ja kauneus sinulle henki ja elämä? Jos trendisävyt, ihonhoidon uudet innovaatiot ja ylelliset tuoksut innostavat ystäväpiiriäsi, itsenäinen Mary Kay -ura on lippusi tähtiin ja ystäviesi arvostamaksi asiantuntijaksi.

Yritysauto

Menestyvät Itsenäiset Sales Directorit voivat saada käyttöönsä Mary Kay -auton. Automalleja on useita uraportaiden tason mukaan, ja yhteistä niille on, että Mary Kay -auton ratissa saavut aina paikalle tyylillä.

Matkat

Menestyneimmät Itsenäiset Ihonhoitokonsultit pääsevät näkemään maailmaa. Palkintoina on luksusmatkoja eksoottisiin matkakohteisiin ympäri maailman.

Palkinnot

Mary Kay Ash uskoi avokätiseen palkitsemiseen ja näyttäviin huomionosoituksiin. Itsenäisiä Ihonhoitokonsultteja palkitaan vuotuisissa tapahtumissa ja erilaisissa ohjelmissa säihkyvillä jalokivillä, upeilla koruilla, ihanilla asusteilla ja käytännöllisillä tarvikkeilla. Kovien tavoitteiden saavuttamisesta ansaitsee palkinnoksi vain parasta!

Tunnustus

Vaikka edut ja palkinnot ovat mainioita, Mary Kay tarjoaa jotakin vieläkin ihanampaa: huomionosoituksia ja tunnustusta. Itsenäiset Ihonhoitokonsultit saavat huomiota tavoitteiden saavuttamisesta tapahtumissa ja erilaisten ohjelmien puitteissa.

Itsenäiset Ihonhoitokonsultit voivat pätevöityä saamaan etuja ja palkintoja (kuten matkoja tai yritysauton).
* Laskettu suositellun kuluttajahinnan perusteella.

Eila Asikainen

Eila Asikainen

Senior Consultant

79100 Leppävirta

Tietoa minusta

Lue lisää

Mail: eila.asikainen@pp.inet.fi