Sen lisäksi, että intohimomme on suoda naisille kautta maailman edellytykset rikkaampaan elämään tarjoamalla upeita tuotteita ja ainutlaatuinen uramahdollisuus, pyrimme myös suojelemaan maapallon rajallisia luonnonvaroja. Mary Kaylla on oma ympäristöohjelma, johon kuuluu muun muassa Pink Doing Green -aloite. Täällä Pohjoismaissa pyrimme jatkuvasti löytämään ratkaisuja ja luovia ideoita, joiden avulla pystymme edistämään ympäristön tilaa. 


1 miljoona istutettua puuta
Miljoona puuta on istutettu eri puolilla maailmaa osana Mary Kayn kestävän kehityksen aloitetta.

Kierrätyksen tehostaminen
Mary Kayn maailmanlaajuisessa tuotantolaitoksessa on sitouduttu joka päivä vastuullisiin prosesseihin kierrätysohjelmien avulla. 

Täytettävät tuotteet
Mary Kay tarjoaa innovatiivisia ja ympäristöystävällisiä tuotteita ja pakkauksia, joista yksi esimerkki ovat yli 30 vuotta myynnissä olleet täytettävät meikkirasiamme.

Ei jätettä
Mary Kayn Dallasin maailmanlaajuisella tuotantolaitoksella on nollajäteluokitus, ja laitoksen vedenkulutusta on saatu vähennettyä 20 %.

100-prosenttisesti biohajoavat pakkausmateriaalit
Jakelukeskukset Yhdysvalloissa käyttävät 100-prosenttisesti biohajoavia pakkausmateriaaleja (biopeanuts).  

100 % uusiutuvaa energiaa.
Mary Kayn pääkonttorissa ja maailmanlaajuisessa tuotantolaitoksessa käytetään ainoastaan uusiutuvaa energiaa. 


Näin vaikutamme Pohjoismaissa!


Paikallinen työ on parasta!


Ostamalla omalla paikkakunnallasi toimivalta Itsenäiseltä Ihonhoitokonsultilta toimit ympäristöystävällisesti. Suosimalla paikallisia yrityksiä ja yrittäjiä me jokainen voimme tehdä oman osuutemme planeettamme hyväksi. Mitä lähempää ostamme, sitä lyhyemmät tuotteiden kuljetusmatkat ovat. 

Ympäristöystävällinen MINI

Ympäristön huomioon ottaminen kaikessa on tulevaisuutta. Ympäristöasiat ovat tärkeitä myös Lesley Cosmeticsille. Syksystä 2019 yrityksen auto-ohjelmassa pätevöityvillä Itsenäisillä Ihonhoitokonsulteillamme on ollut autovaihtoehtona myös sähkökäyttöinen MINI. Kyseessä on klassinen kolmiovinen alkuperäismalli. Vihreä tie vie kestävään tulevaisuuteen!

Earth Day -haaste

Earth Day -haasteessa pyysimme Itsenäisiä Ihonhoitokonsultteja keräämään muovipakkauksia Mary Kayn meikkirasioihin tarkoitetuista meikeistä. Haasteen tulos oli 55 kg kerättyä muovia, joka vastaa 13 750 Mary Kay Eye Smudger Brushia. Kiitoksena hyvästä työstä 10 eniten muovia kerännyttä Unitia sai kukin
10 nimikkopuuta Victoriajärvelle Itä-Afrikkaan

Applause-lehti on nyt digitaalinen

Itsenäisille Ihonhoitokonsulteillemme tarkoitetun lehden kahdestatoista vuotuisesta numerosta kahdeksan julkaistaan digilehtinä. Se säästää paitsi valtavasti paperia myös kuljetuksia. Ympäristö kiittää joka klikkauksesta!


SOSIAALINEN VASTUU

Kun liiketoiminta perustuu Kultaiselle säännölle, on luontevaa keskittyä siihen, mitä voi tehdä muiden hyväksi. Mary Kay Ash painotti hyväntekeväisyystyötä, ja hänestä jokaisen oli autettava kykyjensä mukaan. Vuonna 1996 perustettiin Mary Kay Ash Charitable Foundation (nykyään The Mary Kay Foundation). Säätiö auttaa perheväkivallan uhreiksi joutuneita naisia ja tukee syöpätutkimusta. Ohessa on linkkejä Mary Kay Inc:n hyväntekeväisyyshankkeisiin. 

Pohjoismaissa Lesley Cosmetics on ghanalaisen lastenkodin Great Andoh International Schoolin pääsponsori. Lisäksi tuemme Roosa nauha -kampanjaa, Unicefia ja pohjoismaisia turvakoteja.

PERINTÖ ELÄÄ

Mary Kay Ashin unelma jatkaa leviämistään ympäri maailman. Koko yrityksen historian ajan johtotähtenä on ollut innovaatio. Mary Kay on aina etulinjassa tarjoamassa naisille sitä, mitä he haluavat: tehokkaasti vaikuttavaa ja tieteellisesti edistynyttä ihonhoitoa, uusinta ja kehittyneintä kosmetiikkaa sekä raikkaita ja unohtumattomia tuoksuja, jotka korostavat ja tuovat esiin jokaisen naisen henkilökohtaisen kauneuden. Arvomaailmansa ja sosiaalisen vastuunkannon ansiosta Mary Kay Inc. näyttää tietä ja tekee maailmasta kauniimman monella tasolla.

BEAUTY THAT COUNTS®

Beauty That Counts® -hanke auttaa parantamaan naisten ja lasten elämää. Osa Beauty That Counts® -tuotteiden myynnistä lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen. Täällä Pohjolassa lahjoitamme 1 euron jokaisesta myydystä Beauty That Counts® -tuotteesta syövän tutkimukseen.  Kiitos kaikille Itsenäisille Ihonhoitokonsulteille, asiakkaille ja Mary Kayn henkilökunnalle osallistumisesta!