10-026922

TimeWise® Night Solution

29ml

Läpinäkyvä geeli sisältää tehokkaita mikrokapseleita, jotka tekevät ihmeitä iholle unen aikana. Kapselit koostuvat ihon uusiutumista edistävistä antioksidanteista.

• Lisää kimmoisuutta
• Vahvistava vitamiinilisä
• Vähentää hienojen juonteiden ja ryppyjen näkyvyyttä

Haluatko ostaa tämän tuotteen? Ota yhteyttä Itsenäiseen Ihonhoitokonsulttiin!

Lisää tuotetietoa

TimeWise® Night Solution on osa TimeWise® Miracle Setiä®, johon kuuluu neljä ikääntymisen merkkejä ehkäisevää tuotetta. Tuotteet on kehitetty tukemaan toistensa vaikutusta ja antamaan upeat tulokset myös herkälle iholle. Ihmesetti puhdistaa, kuorii, raikastaa, kosteuttaa, silottaa, pehmentää, uudistaa ja suojaa ihoa. Samalla se antaa iholle uutta energiaa sekä napakoittaa sitä ja vähentää hienojen juonteiden ja ryppyjen näkyvyyttä.

Käyttämällä TimeWise® Night Solutionia yhdessä TimeWise® Miracle Setin muiden tuotteiden kanssa niiden vaikutus tehostuu. Ihosta tulee kiinteämpi ja sileämpi, se saa raikasta heleyttä ja ikääntymisen näkyvät merkit hälvenevät.

Patentoitu TimeWise®-koostumus vähentää hienojen juonteiden ja ryppyjen näkyvyyttä kiihdyttämällä ihon uusiutumista. Kollageenia vahvistavat peptidit lisäävät osaltaan ihon kimmoisuutta. Tuote on hajusteeton, dermatologisesti testattu, sopii herkälle iholle eikä tuki ihohuokosia.


Käyttö

Levitä TimeWise® Night Solution illalla heti TimeWise® 3-in-1 Cleanserilla tehdyn puhdistuksen jälkeen ennen TimeWise® Age-Fighting Moisturizeria.