10-042659

TimeWise® Day Solution SPF 30

29ml

Suojaa ihoa ulkoisilta vaikutuksilta vuoden ympäri. Auttaa ehkäisemään auringon aiheuttamia ikääntymisen merkkejä, kuten juonteita ja väriläiskiä.

• Rauhoittaa ihoa
• Suojaa auringon aiheuttamilta ikääntymisen merkeiltä
• Ehkäisee hienojen juonteiden ja ryppyjen näkyvyyttä

Haluatko ostaa tämän tuotteen? Ota yhteyttä Itsenäiseen Ihonhoitokonsulttiin!

Lisää tuotetietoa

TimeWise® Day Solution SPF 30 on osa TimeWise® Miracle Setiä®, johon kuuluu neljä ikääntymisen merkkejä ehkäisevää tuotetta. Tuotteet on kehitetty tukemaan toistensa vaikutusta ja antamaan upeat tulokset myös herkälle iholle. Ihmesetti puhdistaa, kuorii, raikastaa, kosteuttaa, silottaa, pehmentää, uudistaa ja suojaa ihoa. Samalla se antaa iholle uutta energiaa sekä napakoittaa sitä ja vähentää hienojen juonteiden ja ryppyjen näkyvyyttä.

TimeWise® Day Solution SPF 30 auttaa ehkäisemään auringon aiheuttamia juonteita ja väriläiskiä suojaamalla ihoa auringon haitallisilta UVA- ja UVB-säteiltä. Se sisältää myös rauhoittavia peptidejä, jotka ehkäisevät ryppyjen syntymistä. Käyttämällä Day Solutionia yhdessä TimeWise® Miracle Setin muiden tuotteiden kanssa niiden vaikutus tehostuu. Ihosta tulee kiinteämpi ja sileämpi, se saa raikasta heleyttä ja ikääntymisen näkyvät merkit hälvenevät.

Patentoitu TimeWise®-koostumus vähentää hienojen juonteiden ja ryppyjen näkyvyyttä kiihdyttämällä ihon uusiutumista. Tuote on hajusteeton, dermatologisesti testattu, sopii herkälle iholle eikä tuki ihohuokosia.


Käyttö

Levitä TimeWise® Day Solution SPF 30 aamulla heti TimeWise® 3-in-1 Cleanserilla tehdyn puhdistuksen jälkeen ennen TimeWise® Age-Fighting Moisturizeria. Levitä runsaasti ennen aurinkoon menoa ja lisää tarvittaessa päivän mittaan.