10-035084

TimeWise Body™ Targeted- Action® Toning Lotion

236ml

Kosteuta ihoa jopa 24 tuntia ihanan täyteläisellä lotionilla, joka silottaa ihon ääriviivat ja saa koko vartalon ihon tuntumaan kimmoisalta, kiinteältä ja sileältä.

• Kosteuttaa jopa 24 tuntia
• Tekee ihosta kiinteän ja kimmoisan
• Virkistävä tuoksu
• Sisältää energisoivia kasviainesosia

Haluatko ostaa tämän tuotteen? Ota yhteyttä Itsenäiseen Ihonhoitokonsulttiin!

Lisää tuotetietoa

Ihon kosteutus on iän myötä aina vain tärkeämpää. Hyvä kosteustasapaino tekee ihosta pehmeän ja saa sen näyttämään sileämmältä. TimeWise Body™ Targeted-Action® Toning Lotion kosteuttaa jopa 24 tuntia ja tekee ihosta hyvinvoivan ja ihanan pehmeän.

TimeWise Body™ Targeted-Action® Toning Lotion auttaa silottamaan vartalon ääriviivoja vahvistamalla ihon kimmoisuutta. Tehokas koostumus sisältää kasvikunnan hyödyllisiä ainesosia, kuten kollageenintuotantoa kiihdyttävää kurpitsansiemenuutetta. Lisäksi lotion sisältää monia tehokkaita antioksidantteja, kuten acaimarjaa ja E-vitamiinia, jotka suojaavat ihoa ulkoisilta vaikutuksilta ja vapaiden radikaalien aiheuttamilta aikaisilta ikääntymisen merkeiltä.

Patentoitu TimeWise®-koostumus vähentää hienojen juonteiden ja ryppyjen näkyvyyttä kiihdyttämällä ihon uusiutumista. Tuotteet ovat hajusteettomia, dermatologisesti testattuja, sopivat herkälle iholle eivätkä tuki ihohuokosia.


Käyttö

Hiero TimeWise Body™ Targeted-Action® Toning Lotionia vartaloon kauttaaltaan aamulla ja illalla. Vältä kasvojen aluetta.