10-032949

TimeWise Body™ Hand & Décolleté Cream Suns SPF 15

85 g

Älä anna käsien ja dekolteen paljastaa ikääsi! Tämä erikoissuunniteltu voide suojaa ihoa auringolta ja ulkoisilta haittatekijöiltä ja vähentää samalla pigmenttiläiskien ja ryppyjen kaltaisia ikääntymisen näkyviä merkkejä ja ehkäisee uusien merkkien syntymistä.

• Kosteuttaa ja vahvistaa ihoa
• Suojaa ihoa ulkoisilta vaikutuksilta
• Hälventää pigmenttiläiskiä
• Kiinteyttää ja silottaa ihoa
• Vähentää hienojen juonteiden ja ryppyjen näkyvyyttä

Haluatko ostaa tämän tuotteen? Ota yhteyttä Itsenäiseen Ihonhoitokonsulttiin!

Lisää tuotetietoa

Ikääntymisen ensi merkit näkyvät usein käsissä, koska kämmenselän iho on suhteellisen ohutta ja herkkää ja altistuu dekolteen tavoin runsaasti auringolle ja muille ulkoisille vaikutuksille. TimeWise Body™ Hand & Décolleté Cream SPF 15 kosteuttaa ja vahvistaa ihon suojakerrosta ja suojaa auringon haitallisilta UVA- ja UVB-säteiltä. Suojaavat ja hoitavat ominaisuudet auttavat vähentämään hienojen juonteiden, ryppyjen ja pigmenttiläiskien näkyvyyttä ja parantavat ihon kimmoisuutta, jolloin iho näyttää sileältä ja napakalta.

TimeWise Body™ Hand & Décolleté Cream SPF 15 on täydellinen lisä päivittäiseen ihonhoitorutiiniin. Voide imeytyy nopeasti jälkiä jättämättä. Ihossa jo olevien ikääntymisen merkkien hälventämisen lisäksi voide torjuu uusien syntymistä. Voiteen koostumus sisältää superhedelminä tunnettuja acaimarjaa ja granaattiomenaa, jotka vahvistavat ihon suojakerrosta ja ehkäisevät vapaiden radikaalien aiheuttamia ikääntymisen merkkejä.

Patentoitu TimeWise®-koostumus vähentää hienojen juonteiden ja ryppyjen näkyvyyttä kiihdyttämällä ihon uusiutumista. Tuote on hajusteeton, dermatologisesti testattu, sopii herkälle iholle eikä tuki ihohuokosia.


Käyttö

Levitä runsaasti puhdistuksen jälkeen, ennen aurinkoaltistusta ja lisää tarvittaessa päivän mittaan.