10-026948

TimeWise® 3-in-1 Cleanser comb/oily skin

127 g

Sileä ja tehokas geeli puhdistaa, kuorii ja raikastaa ihoa samalla kertaa. Se poistaa liiallista öljyä ja saa ihon tuntumaan puhtaalta ja raikkaalta. Ikääntymistä ehkäisevät ominaisuudet antavat iholle upean perustan.

• Syväpuhdistaa
• Kuorii hellävaraisesti
• Raikastaa
• Poistaa liiallista öljyä
• Vähentää hienojen juonteiden ja ryppyjen näkyvyyttä

Haluatko ostaa tämän tuotteen? Ota yhteyttä Itsenäiseen Ihonhoitokonsulttiin!

Lisää tuotetietoa

TimeWise® 3-in-1 Cleanser on osa TimeWise® Miracle Setiä®, johon kuuluu neljä ikääntymisen merkkejä ehkäisevää tuotetta. Tuotteet on kehitetty tukemaan toistensa vaikutusta ja antamaan upeat tulokset myös herkälle iholle. Ihmesetti puhdistaa, kuorii, raikastaa, kosteuttaa, silottaa, pehmentää, uudistaa ja suojaa ihoa. Samalla se antaa iholle uutta energiaa sekä napakoittaa sitä ja vähentää hienojen juonteiden ja ryppyjen näkyvyyttä.

TimeWise® 3-in-1 Cleanser syväpuhdistaa ihon, ja sen kuorivat rakeet poistavat kuolleet ihosolut hellävaraisesti ja tehokkaasti. Käyttämällä TimeWise® 3-in-1 Cleanseria yhdessä TimeWise® Miracle Setin muiden tuotteiden kanssa niiden vaikutus tehostuu. Ihosta tulee kiinteämpi ja sileämpi, se saa raikasta heleyttä ja ikääntymisen näkyvät merkit hälvenevät.

Patentoitu TimeWise®-koostumus vähentää hienojen juonteiden ja ryppyjen näkyvyyttä kiihdyttämällä ihon uusiutumista. Tuote on hajusteeton, dermatologisesti testattu, sopii herkälle iholle eikä tuki ihohuokosia.


Käyttö

Kostuta kasvot ja kaula vedellä ja pese kasvot TimeWise® 3-In-1 Cleanserilla. Vältä silmänympäryksen herkkää ihoa. Huuhtele vedellä tai puhdista kasvot lämpimällä vedellä kostutetulla käsipyyhkeellä. Käytä aamuin ja illoin ennen tuotteita TimeWise® Day Solution SPF 30 tai TimeWise® Night Solution ja TimeWise® Age-Fighting Moisturizer.


" "