Mary Kay® Brush Collection

Mary Kay® Brush Collection

Ammattimainen tulos syntyy käyttötarkoitukseen sopivalla siveltimellä. Mary Kay® Brush Collectionin viidellä erikoismuotoillulla siveltimellä luot upeat meikit ammattilaisten tapaan!

1

Mary Kay® Cheek Brush

Kupolinmuotoinen luonnonharjassivellin on omiaan Mary Kay® Mineral Cheek Colorin levittämiseen poskiluulle. Levitä tuotetta poskiluulle pyörivin liikkein. Aloita levittäminen posken korkeimmasta kohdasta. Sivellin soveltuu myös Mary Kay® Highlighting Powderin levittämiseen. 

2

Mary Kay® Powder Brush

Suuri puuterisivellin, jolla on hyvä häivyttää puuteria. Käytetään puuterin levittämiseen, foundationin kiinnittämiseen ja aurinkopuuterin levittämiseen

3

Mary Kay® Eye Color Brush

Suositellaan Mary Kay® Mineral Eye Colorin kevyeen levittämiseen silmäluomelle ja kulmaluulle.

4

Mary Kay® Eye Crease Brush

Suippokärkinen luomivärisivellin levittää Mary Kay® Mineral Eye Colorin tarkasti luomivakoon antamaan syvyyttä silmämeikkiin. Levitä siveltimen suipolla kärjellä katsetta kirkastavaa korostussävyä silmän sisänurkkaan.

Customize Your Collection

Customize Your Collection

Kokoa paras koskaan käyttämäsi sivellinsetti näistä erikoismuotoilluista siveltimistä, joista löytyy sopiva käyttöön kuin käyttöön. Mary Kay Global Makeup Artist Luis Casco​ kertoo, miksi sivellinsettiä kannattaa täydentää näillä siveltimillä.


Mary Kay® Eye Smudger Brush 

Tällä harjalla saa syvyyttä sumusilmiin, ja utuinen meikki näyttää siltä, että olisin käyttänyt tunteja sävyjen sekoittamiseen ja häivyttämiseen. Ohuella siveltimellä luomivärin saa tarkasti haluttuun kohtaan – juuri sinne, mihin haluaa eniten näyttävyyttä. Sillä onnistuu myös sävyjen täsmähäivytys.”

Mary Kay® Liquid Foundation Brush 

Siveltimellä foundationia kuluu paljon vähemmän kuin muilla tavoilla levitettäessä. Jos siveltimeen jää foundationia, häivytän sen kaulalle.”

Mary Kay® Mineral Foundation Brush

Tämä sivellin on yksi suosikeistani. Se tekee Mary Kay® Mineral Powder Foundationin levittämisestä todella helppoa ja sopii myös muiden meikkituotteiden häivyttämiseen ja levittämiseen.”

Ota yhteyttä Itsenäiseen Ihonhoitokonsulttiin jo tänään

Lue lisää...

Tuotteet, jotka haluat – palvelu, jota ansaitset

  • Ostokset oman Itsenäisen Ihonhoitokonsultin kautta
  • Henkilökohtaiset, räätälöidyt tuotesuositukset
  • Itsenäinen Ihonhoitokonsultti auttaa sinua sädehtimään!

Etsi ihonhoitokonsultti

Ostoksille silloin kun haluat ja siten kuin haluat

  • Mary Kay tarjoaa kauneutta sinun ehdoillasi
  • Toimitus sujuvasti suoraan kotiin
  • Ostokset verkossa tai henkilökohtaisesti omalta Itsenäiseltä Ihonhoitokonsultilta

Haluan tietää lisää!