10-044289

Satin Body™Pampering Set

Mikä olisi parempaa kuin ihana tuotesetti, joka jättää vartalon iholle silkkisen sileän tunteen jopa 24 tunniksi? Nauti hellävaraisesta kuorinnasta, pehmentävästä suihkugeelistä ja hyvää tekevästä kosteutuksesta. Tuotteissa on miellyttävä, mieto tuoksu.

• Silkinsileä iho kolmessa nopeassa vaiheessa
• Hellävarainen kuorinta
• Puhdistustuote, joka valmistaa ihon höyläämistä varten
• Kosteuttaa jopa 24 tuntia
• Mieto, raikas tuoksu
• Sopii miehille ja naisille

Haluatko ostaa tämän tuotteen? Ota yhteyttä Itsenäiseen Ihonhoitokonsulttiin!

Lisää tuotetietoa

Satin Body™ Buffing Cream sisältää kuorivia mikrohelmiä, jotka irrottavat kuolleet ihosolut ja epäpuhtaudet ihosta hellävaraisesti. Kuorintavoide pehmentää kuivia alueita, ja saa ihon tuntumaan silkinsileältä ja virkistyneeltä. Kuorintavoide on niin mieto, että sitä voi käyttää joka päivä.

Satin Body™ 2-in-1 Body Wash & Shavessa on suihkugeeli ja ihokarvojen ajogeeli samassa tuotteessa. Pehmeä geeli hierotaan käsissä runsaaksi vaahdoksi, joka puhdistaa ja pehmentää ihoa tehokkaasti. Rauhoittavien ja pehmentävien ominaisuuksien ansiosta iho on helppo ajaa höylällä ihoa ärsyttämättä. Käytön jälkeen iho tuntuu raikkaalta, puhtaalta ja pehmeältä.

Satin Body™ Hydrating Lotion on kevyt kosteusvoide, joka imeytyy ihoon nopeasti ja tekee siitä pehmeän ja tasapainoisen tuntuisen. Iho tuntuu miellyttävän kosteutetulta jopa 24 tuntia. Tuote sisältää ihoa pehmentäviä, rauhoittavia ja suojaavia kasviuutteita ja antioksidantteja.

Käyttämällä setin kolmea tuotetta yhdessä niiden vaikutus tehostuu ja ne tekevät ihosta ihanan silkinsileän. Kaikki Satin Body™ Pampering Setin tuotteet ovat dermatologisesti ja kliinisesti testattuja ihoärsytyksen ja allergisten reaktioiden varalta.


Käyttö

• Levitä Satin Body™ Buffing Creamia kostealle iholle. Hiero vartalon ihoon kauttaaltaan kevyin, kaarevin liikkein. Keskity erityisesti alueisiin, joiden iho tuntuu kuivalta. Huuhtele.
• Ota hieman Satin Body™ 2-in-1 Body Wash & Shavea käsiin, vaahdota ja levitä kostutetulle iholle. Huuhtele. Karvojen ajo: Kostuta höylättävä alue, levitä pieni määrä suoraan iholle ja vaahdota. Aja karvat ja huuhtele iho.
• Levitä Satin Body™ Hydrating Lotionia vartaloon kevyin, hierovin liikkein.