Mary Kay Global Beauty Ambassador

Luis Casco on kansainvälisesti arvostettu ja televisiosta tuttu meikkitaiteilija. Hän on myös ensimmäinen Mary Kayn ensimmäinen Global Beauty Ambassador. Kauneuslähettilään roolissaan Luis toimii Mary Kayn ja itsenäisen myyjäkunnan apuna tuotekehityksessä ja trendien ennakoinnissa, värikosmetiikan ja myynnin koulutuksessa sekä tapahtumissa. Luis haluaa saada naiset hehkumaan itsevarmuutta ja tuntemaan olonsa kauniiksi sisäisesti ja ulkoisesti.

”Women have been the biggest influence in my life. During my career, I’ve worked with and have been a confidante to so many amazing women. In my travels around the world, I’ve seen how Mary Kay gives women an opportunity to better themselves on their own terms. I really connect to the culture and values of the company and love how Mary Kay helps women’s dreams come true.”
– Luis Casco

Globaali ilmiö

Luis Casco on kotoisin El Salvadorista, mutta hän muutti jo 15-vuotiaana Yhdysvaltoihin. Muoti ja glamour ovat aina olleet Luisin kiinnostuksen kohteita, ja ne innoittivat häntä opiskelemaan muotisuunnittelijaksi. Luisin asuessa New Yorkissa Mary Kay Inc. otti häneen yhteyttä ja ehdotti yhteistyötä. Tästä syntyi pitkä suhde, jonka varrella Luis on edustanut Mary Kayta monissa televisio-ohjelmissa, kuten Daytime Emmy Awards, Mexico's Next Top Model, The Tyra Banks Show ja The View. Muodin huipulle -sarjassa Luis Casco on toiminut johtavana meikkitaiteilijana. Luis on Instagram-ilmiö, ja hän on tehnyt yhteistyötä monien tähtien, kuten Cameron Diazin, Charlize Theronin, Miranda Kerrin, Heidi Klumin, Bianca Soton, Garcelle Beauvaisin ja Tina Feyn, kanssa. Kirjassaan #beautiful Luis käy läpi 50 helppoa selfiemeikkiä. Kirjassa on meikkiohjeet silmien, poskien ja huulien meikkaamiseen sekä käytännöllisiä vinkkejä valokuvia varten.

"What I love about Mary Kay is that it´s right on-trend, it´s fashion and it´s wearable.”
– Luis Casco

Luis Casco Seminaarissa 2016 Göteborgissa.

#WeLoveLuis

Ota yhteyttä Itsenäiseen Ihonhoitokonsulttiin jo tänään

Lue lisää...

Tuotteet, jotka haluat – palvelu, jota ansaitset

  • Ostokset oman Itsenäisen Ihonhoitokonsultin kautta
  • Henkilökohtaiset, räätälöidyt tuotesuositukset
  • Itsenäinen Ihonhoitokonsultti auttaa sinua sädehtimään!

Etsi ihonhoitokonsultti

Ostoksille silloin kun haluat ja siten kuin haluat

  • Mary Kay tarjoaa kauneutta sinun ehdoillasi
  • Toimitus sujuvasti suoraan kotiin
  • Ostokset verkossa tai henkilökohtaisesti omalta Itsenäiseltä Ihonhoitokonsultilta

Haluan tietää lisää!